![]() |
Re: Tutorial suspensie sport si jante
bine na, mi-am mai schimbat parerea. mere.
|
Bear te rog frumos :) eu nu am facut acest thread pentru parerea sau comentariile tale rautacioase cum ma abtin si eu sa iti raspund cu aceeasi moneda (dar ar fi urat fata de colegii de pe forum sa fac taraboi) abtine-te si tu.Eu am facut acest thread pentru incepatori poate chiar si avansati poate au vazut o metoda deamea mai usoara decat cea alor si voi fi mai mult decat bucuros ca acestea sa foloseasca cuiva !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu o observa pentru ca greseala aia mica ata este eclipsata de altele mai mari si nimeni nu ti-a cerut/impus sa folosesti aceasta metoda daca nu iti place nu o folosesti daca iti place o folosesti.
|
Bear, mai lasa-ne cu ATC.
Ala joaca in alta liga. De la o vreme faci pe smecherul de cand te bagai si tu in seama pe autemo cu restul, care la randul lor nu prea te bagau in seama. Nu te mai da asa important doar pentru ca tu ii salutai si cativa iti raspundeau inapoi. Hai sa fim serios. Si am vazut ca ai luat ban. Ce-ai facut? I-ai enervat de i-ai innebunit? Si daca le traduci tu, o sa-mi fie cam teama sa le citesc. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning