![]() |
Re: manere
Quote:
|
bah fratzilor poate cineva sa-mi explice ce imi trebe ca sa fac usile fara manere, meserias am ca sa-mi fac tinichigeria dar pentru sistemul electric de deschidere nu prea am idei. pls heelp mai am 4 zile pana la vopsit si vreau sa o fac neapart si pe asta acum cat mai dispun de timp si ceva banuti
|
gasesti pe net motorasele de actionare
|
Quote:
|
eu vreau sa cumpar o alarma cu tot cu motorase, dar actuatoarele astea, ca defapt asta sunt, nu-mi arunca usa, pur si simplu o deschide ca eu sa pot trage de maner, dar cum eu vreau sa scot manerele prefer o varianta car sa-mi deschida si sa-mi arunce usa cativa centimetri. Macarale electrice am deja, trebuie doar sa le montez.
|
A!... si sa nu uit... imi cere scuze daca cer sfaturi pe threadul altuia, cred ca e mai bine asa decat sa fac altul ;)
|
mam intors...... deci cine vrea sa il ajut in legatura cu usile pm sau morcov_ssl
|
morcove ai venit de peste mari si tari
da si tu un buzz pe mess sa vrb. |
gata copii mam intors............... aim beak :)
|
oricum nu mai am nevoie de ajutor pt ca nu vrea vopsitorul sa ma ajute sa o fac fara manere, asta eh, n-am ce face, el mi-ar fi facut cu argon, asa la autogen mi-e frica ... se onduleaza tabla toata
|
Gata treaba e aranjata si cu manere, am gasit imi face cu 500 de mii, cu argon. acu mai are rost sa mai intreb de sistemul de deschidere, poate ma ajuta careva, alarma am, cu tot cu 4 actuatoare, e deajuns sau mai trebe modificat ceva?
|
1. nu iti trebuie 4 actuatoare pt k nu sunt destul d puternice
2. poti sa sudezi si cu autogenu pt k nu se onduleaza tabla pt k tu folosesti foarte putina tabla la adaugare..... iti spun din proprie experienta 3. nu prea pot sa te ajut cu sistemul pt k esti foarte departe d mine daca erai in buc te ajutam cu cea mai mare placere....... ce pot sa spun bafta la stors creierii k sa iasa ceva bine P.S. schimba sistemu ala p platnic k nu o sa mearga cum trebuie .... iti garantez io..... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning