![]() |
Re: Dacia Break AG-06-AOL
1 Attachment(s)
ce zicetzi i-ar sta bine cu grila facuta asa ..... mie imi c-am place:D
|
:pelvic_th se vede bine...
|
arata bn da ar arata si mai bn cu niste pleoape :D
|
Datimi si mie o sugestie cum asi putea sa vopsesc jentzile (ce culoare) avand in vedere ca masina o sa fie Gri metalizat:idea:
|
Gata mi-au venit si semnalizarile albe (sunt de logan) maine o sa vina si becurile ...;)
Si zicetimi si mie ce culoare sa fac jentzile :oops: |
1 Attachment(s)
..............
|
Nu mai ziceti nimik fratzilor....:(
|
fai niste ploape la capota aia..., grila ai cumparato sau ai facuto pe aia originala?a si semnalele cat te-au costat?
|
Capota si grila o sa le modific pana sa intre la vopsitorie ;) ... semnalele nu m-au costat nimik pt ca fratimio lucreaza in uzina si mi-a facut el rost de ele:D
|
Ahhaha :P tare ... ce inseamna sa ai pile ! mane nush ce sa zic masina arata binisor .... parerea cu mutatu`l castofonului acolo e buna :) incearca sa vezi ce iese ... jentile mai lasa`le asa :) bag`o la vopsit si apoi gandestete cum sa le faci .. sunt bune si asa :)
|
2 Attachment(s)
Spunetimi si mie ce culoare s-ar potrivi mai bine dintre astea doua, ca masina o sa intre cat de curand in service si nu sunt hotarat in privintza culorii.....(posesorii masinilor sa ma scuze ca le-am postat masinile:D)
|
vopseaua de fabrica e sfanta ,incearca sa faci tot posibilul sa o pastrezi pe masina.eu o am super matuita si sincer la polish ...nu o mai recunoasteam la prima vedere daca lua numerele de pe ea.trebuie un polish profesional ,undeva la 1,5 -2 mil dar iti zic ca face mult mai mult decat vopseaua aia pe care o vei da si vei iesii mult mai bine la bani.voi urmarii masina ta ,chiar sunt curios cum va iesii.bafta
|
Quote:
bafta!!!!!!!!! ;) |
1 Attachment(s)
O poza cu motoru....c-am nespalat:oops:
|
bafta la modificat.....ai de lucru cum am si eu la baba mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |