![]() |
Re: Pasionatii De Motociclete!
Bine sa stii ca nu uit! Imi iau o halba de bere si o savurez cu niste seminte :lol: :lol: si admiram masinile de pe centru cand trecem pe langa ele :evil: :evil:
|
tot se discuta de motoare! sunt in curs sami iau permis de A1 , si vreau sami iau o motocicleta! ce imi recomandati , am mai auzit ca e buna o aprilia rs 125 ! si dak stiti ceva site-uri unde se gasesc APRILII :P multumesc mult
|
5 Attachment(s)
eu iti recomand sa nu iti iei din prima o sportiva..fie ea si de 125 cmc..Parerea mea;) mai degraba iati o yamaha de 125..ca cea din poze si iti garantez k o sa ai mai multa satisfactie cu una din asta si o sa inveti mult mai usor..Acuma depinde de fiecare ce gusturi are!?Bafta si numai bine,succes la luarea motorului si a permisului!
Cateva imagini cu o capra foarte foarte puternica..are 125cmc in 4 timpi de 20 de cp.e mai usoara decat un scuter de 50cmc dar rupe pamantul...iam dat mai brusc drumul la ambreiaj intra-2-a si am mers pe o roata 5 metri... |
Esti cam "branza" Nicule, mai da-te si tu pe la soare! Tot astept plimbarea cu moto... :)
|
am gasit o suzuki GS500E neinmatriculata. pret-1000 euri. merita?
accelereaza bine,franeaza super si are un sunet o.k. e originala de la far pana la stop, si pare ca a cazut usor pe stanga. sunt curios care ar fi pretul real al unui astfel de motor inmatriculat! |
de la 1000 la 3800...depinde foarte mult de an...ce sa zic..de ce e neinm??nu are acte sau ce?ele merita banii pt ca sunt foarte usor de intretinut
|
Quote:
da, face banii, 1000 de euro e pret bun,dar...se poate inmatricula? |
stie cineva unde se poate face scoala de soferi cat A,pe un motor mai nou?pe unde m-am interesat eu erau numai vechituri si as vrea ceva mai apropiat de modelele actuale.
|
in bacau nu sunt decat ruine...
nu stiu niciun motor bun... auzisem ceva de scoala muv , dar nu stiu daca e doar zvon... |
1 Attachment(s)
Stie cineva cum se numeste aceasta bijuterie ?
|
Da, Goldmember o cheama, ai detalii in link :)
http://silodrome.com/goldmember-goldammer-cycle-works/ |
N-ar fi rau sa-mi iau si eu o motocicleta. :) Una doua m-as inscrie intr-un club de motociclete, iesiri, party, etc :D Cu locul de parcare n-ai probleme, tichete de parcare nu tre sa cumperi, daca prinzi o coloana de masini - no problem, te descurci ca esti pe doua roti, deci numai avantaje ai. Ma cam bate gindu ... :) 8-> 8-> 8-> 8->
|
Bineeee maaaaaa :D :D Mi-am luat un scuter nou din 2014. Marca GENERIC ZION 125. Capacitate cilindrica 125, 9 kw - care inseamna vreo 12 cai. Motor in 4 timpi cu racire cu apa. Important ca e nou nouta. Si e mareeee, chiar pt mine, ca am 1,84 inaltime. Deci .... is HAPY :D :D Pfaaain, abia astept sa ma duc cu ea. Maine ma duc sa o inmatriculez, plus asigurare, si dupa aia plimbare prin oras de buna voie. Abia astept :) Festival :) Motorul e silentios, si au niste lumini puternice. E un model aparut in 2013. 2 ani garantie. Si sarcina maxima care o poate duce este de 306 kg. Eu am 100 si ceva de kg, deci poate duce 3 ca mine. Aici aveti un link, sa vedeti cum arata scuteru meu.
https://www.youtube.com/watch?v=ytLe_8FyCcI Vroiam sa-mi cumpar un Suzuki gsx-r 600 cu 110 cai, sau gsx-r 750 cu 140 de cai, saaaauu Kawasaki ninja 600 sau 750 cc. Daarr din pacate nu am avut destui bani :( si m-am limitat la un scuter. |
Sa stii ca ai inceput bine cu jucaria asta, e destul de puternica, prima mea motorizata pe 2 roti, cu 19 ani in urma, avea 3,5 cai, si eram mandru de ea de nu mai puteam :lol:
Am urcat incet incet, acum am motor de 195 de kile si 147 de cai, raportul meu hp/kg e mai mult decat multumitor, dar nu ajungeam aici fara sa-mi fi rupt gatul daca nu o luam usor, de jos. Iei o vitezana din prima si pe urma iti cauti oasele prin garduri, e foarte ok ce-ai cumparat tu acum... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning