![]() |
Re: Votare Runda 1 V4TL
1 Attachment(s)
Grupa 3:
Complexitate: Masina 2 Creativitate: Masina 2 Executie: Masina 1 Efect: Masina 1 Realism: Masina 1 Scor: 3-2 pt masina 1 Grupa 7: Complexitate: Masina 1 Creativitate: Masina 2 Executie: Masina 2 Efect: Masina 2 Realism: Masina 2 Scor: 4-1 pt masina 2 Grupa 4: Complexitate: Masina 1 Creativitate: Masina 2 Executie: Masina 1 Efect: Masina 1 Realism: Masina 1 Scor: 4-1 pt masina 1 Insa initial am vrut sa nu votez la aceasta grupa, intr-adevar masina 1 arata superb dar sunt in dubii mari, iata si de ce...-> |
am vazut si eu treaba asta, dar am zis sa nu fiu singurul care posteaza asa ceva :shock: exista o asemanare foarte mare intre cele doua, dar cea de sus nu e VT :D din cate stiu...
|
Cred ca asta este un caz de C/P masiv
|
Underground pe tine te depaseste lucrarea asta si iti inteleg comentariul:rolleyes2.
@ fear : Ma asteptam pana la urma la un comentariu ca al tau dar nu de la tine care zici ca mai stii si brush.:x Daca ati fi dat mai multa atentie detaliilor ati fi vazut ca nu e c/p. Aveti wip-uri la mine pe topic. |
Quote:
Iar in al treilea rand, am invatat ca pe forumul asta, cand miroase a cv dubios, intrebi, eu nu te-am acuzat de nimic initial, insa tu ai interpretat gresit opinia mea! Cu atitudinea asta... m-ai dezagit si nu cred ca numai pe mine. Have a nice day! |
N-am insinuat ca nu stii brush ci tocmai pt ca stii cum e cu brush'ul ma asteptam sa intelegi cum a fost facuta.Caroseria masinii nu are nici macar un pixel copiat de pe cealalta , a fost facuta eyedropper-brush si nu "..pe ici pe colo rebrush.." cum spui tu. Daca vrei sa ma crezi bine daca nu asta e , pana la urma nu tie trebuie sa-ti demonstrez ca masina a fost facuta conform regulilor concursului.
|
dudes... chill... stiu intreaga evolutie a masinii... nu e C/P... calmati'va
|
nu e c/p ,doar a avut donoru bun , hai votati cati mai multi ,ca parca erati nerabdatori
|
Quote:
Este adevarat ca am facut o mare gresela la inceput,dar m-am resemnat.Dar totusi ,ulitilizatori care nu sunt de azi pe maine pe forum fac greseli de iti vine sa te intrebi "cum naiba?",ei ar trebui sa fie un exemplu,nu? M-am saturat de toate astea dar totusi cred in schimbare,sper sa vina.Pana atunci,eu imi fac veacul pe altundeva...Va doresc succes....!!! Va ure |
Ma frate ,te-ai suparat ? :|
|
cam mult tam-tam,masina nu e c/p , el a refacut masina complet prin brush,are cateva elemente care sunt c/p dar nu este masiv.se poate spune de idea de tuning a masinii ca este c/p,dar asta e alegerea lui,practic nu a incalcat nici o regula,teoretic sa spunem ca da.
EDIT: haideti la vot fratilor! "daca ma alegeti pe mine o sa asfaltez toate drumurile" :))) |
Ma acum ca sa nu se supere nimeni eu propun ca Reme sau Ca$$ (care o vrea) sa faca un poll din ala non-public( pt ca fiecare sa voteze exact asa cum gandeste) unde sa se voteze iesirea mea din concurs. Daca am gresit , afara cu mine:D
|
Quote:
nu au pt ce sa te scoata din concurs....masina e full brush si nu e interzis,asa ca nu vad problema,singura chestie care se poate face e sa te depuncteze la creativitate :)) |
Intr-adevar creativitatea lucrarii mele tinde spre zero , pt mine masina asta fiind mai mult un exercitiu de brush dar am vazut ca majoritatea au remarcat asta si m-au depunctat corect.
Hai ca am facut pagina asta numai flame si off-topic:lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning