Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Porsche Cayenne S Transsyberia (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/38556-porsche-cayenne-transsyberia.html)

TSC-Us 17-04-07 18:20

Re: Porsche Cayenne S Transsyberia

cred ca porsche incepe sa faca istorie in raliuri!
daca se inscrie la raliuri va face sa creasca vanzarile...

Donnyro 18-04-07 00:41

Chiar sunt curios cati din cei ce isi permit sa isi achizitioneze masina asta ar alege combinatia asta de culori.

Sindrom 18-04-07 10:43

io zic ca ar alege....pentru ca unii care au bani vor sa fie observati pe strada....ori nu cred ca cineva nu va intoarce capu dupa o asemenea masina....oricum PORSCHE RULLZ

bizkuite 18-04-07 10:56

e de apreciat performanta de a traversa Siberia intr-un Porsche Cayenne , e un mediu destul de extrem. Am vazut la Tv cum un Jeep a fost rasturnat de vanturile de acolo. oricum bravo lor si succes in continuare... ;)

THX-1 18-04-07 11:29

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 857858)
io zic ca ar alege....pentru ca unii care au bani vor sa fie observati pe strada....ori nu cred ca cineva nu va intoarce capu dupa o asemenea masina....oricum PORSCHE RULLZ

Se pare ca voi nu intelegeti ce-i cu masina asta!dc. tu crezi ca a fost modificata in asa fel pt. a fi observata pe strada...sau e o moda sa mergi cu 2roti de rezerva in portbagaj si cu ditamai rollbarul prin oras la agatat.....:rolleyes2

THX-1 18-04-07 11:31

Sau mai simplu!!! observa decorul unde a fost fotografiat si poate iti dai seama ca prin locurile alea nu prea are cine sa-ti admire masina.

UHU82 18-04-07 13:00

Cele doua Chayenne care au paritcipat anul trecut au castigat raliul. Iar Editia speciala pe care o va produca Porsche anul acesta va cuprinde cel putin 26 de masini si toate vor concura in raliu. Suspensia pneumatica si programul 4x4 au fost modificate. In spate nu mai e bancheta , ci doua rezervoare ce benzina si cele doua roti de rezerva. Modelele in cauza sunt Cayenne S.

bizkuite 18-04-07 16:07

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 857915)
Se pare ca voi nu intelegeti ce-i cu masina asta!dc. tu crezi ca a fost modificata in asa fel pt. a fi observata pe strada...sau e o moda sa mergi cu 2roti de rezerva in portbagaj si cu ditamai rollbarul prin oras la agatat.....:rolleyes2

lasa-i frate ca astia se uita numa' la poze, habar nu au ce vb. sau poate scrie prea mic acolo si nu vede sa citeasca :lol:

ROSSI 46 18-04-07 16:39

mai multe date gasitzi aici www.seriouswheels.com un site ff reusit..numai bine

edi2peu 20-04-07 17:48

Pt teren accidentat e super mai ales pt arabii aia putrezi de bogati

djboboc 06-05-07 12:43

5 Attachment(s)
am vazut un inerior care mi-a placut la nebunie intr-un Cayenne,ce parere avetzi?

B38TNY 06-05-07 15:50

Quote:

Originally Posted by djboboc (Post 887095)
am vazut un inerior care mi-a placut la nebunie intr-un Cayenne,ce parere avetzi?

e misto,scaunele ies mult in evidenta :D

KONELL 16-05-07 07:55

Masina arata bine .... insa nu cred ca cei care isi cumpara in general Cayenne (aici ma refer la faptu ca majoritatea nici nu le scot din oras sau de pe autostrada) o sa fie atrasi de seria asta. Daca esti pasionat o sa-ti iei un Defender shi o sa faci ce vrei cu el. Daca vrei si lux in off-road exista Range Rover ....... Parerea mea :-P

KONELL 16-05-07 07:57

Quote:

Originally Posted by djboboc (Post 887095)

Intradevar e frumos. Dau foarte bine scaunele prin faptu ca sunt decat 4 .. sunt individuale si toate sport :D

wolf42003 03-06-07 22:07

bestial....

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning