Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Uite cam cum pica ... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38520-uite-pica.html)

madicioco 17-04-07 21:41

Re: Uite cam cum pica ...

Quote:

Originally Posted by rotuning (Post 857028)
ai dreptate: uite masina mishto de DB:

asta da e tare:D :D :D :D :D

Gabriel_xenon 17-04-07 21:52

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 857003)
adica ce vrei ma sa zici a DAMBOVTA adica ce au masinile din dambovita.ai tu cumva vreuna mai tare lasa omu in pace sa si o faca cum vrea fiecare are gusturile lui

scz nu am vrut sa jignesc pe nimeni...insa cei cu nr DB tind s o dea in kitch(sau cum se zice)
sincer toate sorcovele pe care le vad au nr de DB...si crede-ma k stiu pt k stau in buftea(aproape de DB) si le vad "every day" (lasand la o parte faptul k la felul in care conduc zici k la ei nu s-a inventat semnalu/semaforu/indicatoarele/etc.)

nu vreau sa jignesc pe nimeni inca o data repet

masina mai tare nu am .... am o dacie pe care si io la inceput tindeam s o dau in "sorcova vesela" insa acum este simpla(fara alte abtzibilduri gasite in gumele turbo :-P )

on topic: parerea mea este urmatoarea: da jos toate lipiturile, aranjeaza-i tablaria(la rugina ma refer), si va arata mult mai bine...oricum daca tie iti place asa am mai zis...fiecare cu gustu lui

madicioco 17-04-07 22:08

sa ma scuze CMACU ca ma m bagat pe thread-ul lui dar ma deranjat afirmatia nu ca as avea eu cine stie ce masina,ai si tu dreptate ca intradevar sunt multi tarani din varfu dealului care cara cartofi cu ele si si-a pus eleron pe plafon dar sa sti ca daca treci prin targoviste ai ce vedea

CMacu 18-04-07 20:25

Mda

mai fratilor nu vam intrebat ce sa dau jos pe ea ci ce sa mai pun pt ca motorul e nou si cutia la fel deci partea tehnica e buna si am schimbat tot de la bucse la butuci e noua pe dedesupt si maisna asta numai cupola ia mai ramash originala asa ca nu cu ideii de dat jos si daka vreti ziceti`mi ce sa ii mai adaug si ms celuic are a zis ca fiecare o face cum vrea ia ganditiva macar un pik daka as fi avut bmw cu abtipilduri ea sucar nu .......hai in fienc ei cu ideii sa mi el impartaseasca si mie ......cat despre ce cred euc a am sa`i fac e sa imi pun leduri in stopuri si poate niste arcuri de nova ca sa o intaresc si sa o lash mai cu garda jos.....ms pt nimik

rotuning 18-04-07 20:29

daca ai fi avut bmw cu abtibilde pe ea ar fi fost la fix: tiganie pe masina de tigani....asa ca...leduri in stopuri e ok atata timp cat nu le faci ca TAU...garda mai jos iar e ok, deci vad ca idei bune ai in principiu.
Deci, idei deespre ce altceva mai vrei? Spune si vedem ce putem face.

CMacu 18-04-07 20:29

.....

adevar zic unii da masinuta asta altceva decat tun in portbagaj si boxe si statii na vazut dapai cartofi cine tine la masina lui tine insa abtipildurile o sa le dau jos si o sa incerc sa vopsesc spoilerele in culoare masini si pragurile sa vedem cum pica atunci si daka e asa scuze ca nu vam crezut....ms , tabla e oki ca daka ar fi ar trebui sa mi`o vopsesc odata pe luan la cat mi`o zgarie bulangii

rotuning 18-04-07 20:32

pune si tu niste poze facute pe lumina, ca nu pot sa-mi dau seama de multe lucruri. Spoilerele le vopsesti albe, asta fara discutie, dar sper ca le si modifici mai intai. La fel si calandrul. si mai am o idee pt care-ti trebuie insa o capota de 1300.

CMacu 18-04-07 20:34

...

pai iash mai pune o priza de aer ceva pe capota si as merge la bacu intarg sa vad ce mai apare in legatura cu spoilerele care stiti ca vindetia sa ceva spuneti....si daka nua r fi chestia cu RAR`ul acre te ai si pt o flacara pe ea iash mari si cauciucurile si iash schimba si butucuril in ceva cu mai multe prezoane dar na...romania!

CMacu 18-04-07 20:36

da e 1300 tabla numai motorul de 1400 si cutia de 5 ca leam schimbat si zi`mi si ideea cu modificarea spoilerelor bine ca acolo`n spate vin ceva prelungiri

CMacu 18-04-07 20:37

la leduri ma pricep ca am facut electronica si nu`i greu mai greu e la modificat componente decat la prins niste sigurane de niste leduri alea am prins si in bord ca am lumini albastre

CMacu 18-04-07 20:47

hmm o idee

ar merge pus oare la dacie la a mea ma refer o masca de cn? adika sa schimb farurile din 4 in doua cu semnalizare? e mult de munca dar daka ar merita as incerca ....o parere

dooms 18-04-07 21:11

incearca sa-ti vopsesti in negru (sau sa foliezi) stalpii centrali....

rotuning 18-04-07 21:34

da mai bine cu 4 faruri rotunde decat cu bot de CN...parerea mea. Pt spoilere tre sa-ti fac un desen, da nu am cand acum...candva saptamana asta...da' nu ti-l trimit decat pe pm sau mail

dooms 18-04-07 21:46

Quote:

Originally Posted by rotuning (Post 858935)
da mai bine cu 4 faruri rotunde decat cu bot de CN...parerea mea. Pt spoilere tre sa-ti fac un desen, da nu am cand acum...candva saptamana asta...da' nu ti-l trimit decat pe pm sau mail

dak iti iese ceva dragutz pune un post si aici sa vedem si noi

rotuning 18-04-07 21:50

styling=tuning exterior=PERSONALIZARE, adica un kit, un model, o masina, asa ca.... n-o sa vezi asta decat daca se pune in practica modelul, dupa!

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning