![]() |
Re: vw golf 4 rku
interior generation cu incalzire in scaune...cotiera..si nu as exclude kitul de gti aniversar+pedale gti....bani sa fie....
|
3 Attachment(s)
update...interior sport generation cu incalzire in scaune...volan 3 spite de piele si cotieraoriginala...urmeaza sa merg sa imi faca cineva instalatia electrica la scaune..:D
|
Frumusica foc.Cat te au dus jantele ? Le ai vopsit tu sau le ai dus undeva?
|
ms frumos...jantele au fost vopsie la o vopsitorie din constanta...iar ca pret ce sa zic...doar ce am dat pe vopsea...altceva nuh am platit...
|
Renunta la limbajul de tip mirc/messenger.
Un pret ptr jantele pe 18?arata bine si culoarea, au fost vopsite la pistol? |
la ce te referi cand zici pret la jantele 18?jantele da au fost vopsite la pistol
|
Quote:
|
Quote:
|
frumusica masina,vad ca te misti bine si repede
spor la treaba:) |
la masina s-au montat distantiere de 5 mm si a mai fost coborata..distantierele au fost montate mai mult de nevoie deoarece pe fata imi atingea cauciucul in reglaj...
|
E frumoasa masina, hai cu pozele. Cate filete mai ai fata/spate ?!
|
pe spate in momentul de fata nuh mai am nici un filet ba chiar am dat jos si reglajul...iar pe fata 5 filete cred....
|
2 Attachment(s)
s-a curatat clapeta de acceleratie...conducta dintre clapeta si egr...pun poze cu clapeta inainte / dupa
|
frumos frumos, de curand am achizitionat si eu un golfulet,o sa postez si eu etapele pe care le-am facut pana acum..
|
Quote:
ti-ai curatat tu clapeta sau ai fost la un mecanic? daca da, cat a costat? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning