Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 320D Blue M-tech 1 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/384367-e46-320d-blue-tech-1-a.html)

byJoKeR 24-09-13 15:31

re: E46 - 320D Blue M-tech 1

Abonat

TM 03 BAD 25-09-13 15:27

Pana una alta s-a inmatriculat...

TM 03 BAD 05-10-13 22:16

De dimineata am o problema cu masina...cred ca de la temperatura scazuta....
Azi dimineata la ora 6 m.am trezit cu geamurile fata deschise (ele fiind electrice). Toate bune...am.crezut ca le.am lasat de cu seara asa....
De vreo 2 ore stau si ma uit la masina cum mi.au mers avariile fara sa fac nimic la masina...am mers si am deschis masina si s.au oprit. Dupa au inceput luminiile din interior sa se aprinda si sa se stinga. M.am enervat si am scos borna ca pana dimineata cine stie ce ritual isi mai facea :).
Momentan nici nu.s in Timisoara sa o duc pe tester...ma plimb prin tara cu masina asta a mea care are o personalitate mult prea puternica....
Aaaa si vara cand statea in caldura nu o mai puteam deschide ca se bloca la loc, si stateam geana sa o deschid....

Stie cineva daca am ce sa.i fac eu ?

Ca pana in Tm mai am drum lung...Sighisoara-Lacul Rosu- Cheile Bicazului-Targu Neamt-Piatra Neamt- pe langa Bacau- si abea pe vineri ajung in Timisoara.

scrisit 06-10-13 08:50

Arata bine masina. S-o stapanesti sanatos!

Daca vrei aici sau intr-un mesaj, o scurta descriere despre calatoria in Germania, preturi, etc?

TM 03 BAD 06-10-13 09:17

@alex.sparca. Eu zic ca nu are alarma, sau cel putin nu e legata in caz ca are... Oricum mie si cand o inchid si cand o deschid mi se aprind avariile.

@scrisit. Ms mult. Masina a fost 3300 adusa in tara pe slep, am vazut.o pe mobile.de.. Cu tot cu taxa si ce am bagat in ea m.a ajuns la 5000 euro...

marius3030 06-10-13 13:17

dute la un tester cand poti.cred ca ai probleme cu modulul de lumini (lcm) si/sau modulul gm.

TM 03 BAD 07-10-13 07:53

Ok, ms mult Marius.

alex3aru 12-10-13 07:01

Quote:

Originally Posted by TM 03 BAD (Post 5586569)
De dimineata am o problema cu masina...cred ca de la temperatura scazuta....
Azi dimineata la ora 6 m.am trezit cu geamurile fata deschise (ele fiind electrice). Toate bune...am.crezut ca le.am lasat de cu seara asa....
De vreo 2 ore stau si ma uit la masina cum mi.au mers avariile fara sa fac nimic la masina...am mers si am deschis masina si s.au oprit. Dupa au inceput luminiile din interior sa se aprinda si sa se stinga. M.am enervat si am scos borna ca pana dimineata cine stie ce ritual isi mai facea :).
Momentan nici nu.s in Timisoara sa o duc pe tester...ma plimb prin tara cu masina asta a mea care are o personalitate mult prea puternica....
Aaaa si vara cand statea in caldura nu o mai puteam deschide ca se bloca la loc, si stateam geana sa o deschid....

Stie cineva daca am ce sa.i fac eu ?

Ca pana in Tm mai am drum lung...Sighisoara-Lacul Rosu- Cheile Bicazului-Targu Neamt-Piatra Neamt- pe langa Bacau- si abea pe vineri ajung in Timisoara.

Daca mai esti pe langa bc si vrei sa rezolvi problema putem merge la un baiat care e as pe tot ce tine de partea electrica la o masina

TM 03 BAD 12-10-13 10:49

Am ajuns in Timisoara ieri si cu alte peripetii...am sa merg aici la un baiat luni. Oricum iti multumesc de ajutor Alex.

Express 12-10-13 14:22

Ce ai mai patit cu masina ?

P.S. imi place foarte mult !

TM 03 BAD 12-10-13 15:50

Pai pe Oituz, intre Onesti si Tg Secuiesc nu am simtit ca am facut pana pe spate si am mers asa pana am simtit miros de cauciuc in masina... Cand am oprit am constatat pana, dar prea tarziu. A fost o mica aventura sa schimb roata cu cricul care il are masina pe pamant la marginea drumului. Dar am avut noroc ca am gasit la un domn de pe acolo un boc sa sustina masina pana am dat joc roata si am pus rezerva. in cele din urma cauciucul s,a taiat..dar e bine ca janta nu au nimic (5 gr de plumb a avut nevoie la echilibrare). Pana in Sibiu am mers cu roata de "bicicleta" unde mi,am luat alte gume pe spate.
Cam atat pe langa prb cu nu stiu ce senzor care imi aprinde avariile, luminile din interior si,mi da geamurile jos la frig. (dar voi afla luni ce si cum are).

NWZeu 13-10-13 14:27

Pare a fii modulul ce controleaza functia "confort", in mod normal cand apesi pe cheie lung pe deschis, aprinde avaria odata, aprinde lumina interioara si coboara geamurile ..... cam ce patesti acum!

alex3aru 13-10-13 15:27

Quote:

Originally Posted by TM 03 BAD (Post 5590933)
Am ajuns in Timisoara ieri si cu alte peripetii...am sa merg aici la un baiat luni. Oricum iti multumesc de ajutor Alex.

Npc si imi pare rau sa aud aventura cu pana dar e bine cand totul se termina cu bine; imi place mult masina e un e46 f frumos

TM 03 BAD 14-10-13 15:22

Iala de la usa soferului este stricata si mi se invartea butucul in ea (nu puteam deschide usa cu cheia)..cica ramanea setata pe una din pozitii, deschis sau inchis si de aia imi facea figuri cu gramuriile, acariile sau luminile interioara.
Tre sa caut alta si sa o schimb si voi vedea dupa ce si cum...

svflorin 14-10-13 19:04

SALUT,EU SANT NOU PE AICI.DACA MA POATE AJUTA CINEVA CARE A PATIT ASA CEVA DESI CRED CA EU SANT SINGURUL FRAIER,AM SI EU O NELAMURIRE LA UN BMW 320 DIN 2004.AM BAGAT DIN GRESEALA UN CD MP3 IN MAGAZIA DE CD AUDIO A MASINII SI DE ATUNCI NU IMI MAI CITESTE NICIUN CD DESI LE-AM SCHIMBAT INTRE ELE.EXISTA VRE-O RESETARE A MAGAZIEI DE CD? ARE IDEE CINEVA? TREB SA RESETEZ COMPIUTERUL DE BORD? MULTUMESC.

All times are GMT +2. The time now is 11:23.

- Copyright 2026 4Tuning