![]() |
Re: HELP Cielo ,,care nu vrea sa ruleze drept"
Si se poate face fara probleme nu? adica spre exemplu ma gandeam jentile de tabla sa le pastrez pt. anotimpul de iarna iar cele din aliaj sa le pastrez pt. restul anului... adica nu trebuie spaga multa data... din moment ce cielourile de acum ies cu jenti de 14...
|
Ai mari sanse sa treci neobservat, diferenta nefiind asa evidenta. ;)
|
Am rezolvat a mea problema. Am eliminat un cauciuc impreuna cu o janta care e prea ,,varza" si le-am echilibrat pe celelalte.Rezultatul:rulat cu 180 km/h doar cu un mic tremurici (care zic eu ca e normal din cauza celorlalte cauciucuri).
|
:2gun: Felicitari ...aku let`s party on the streets:2gun:
|
2 Attachment(s)
Am condus vreo 4 sau 5 cielo pana acum , toate trageau dreapta pe treapta 1 , sau treapta 2 schimbata repede .Probabil este diferentialul .
Nu intra la socoteala niste jante SH ? Sau vrei noi ? Specificatii tehnice - Wolfrace STREET MANTIS (cod:STREET MANTIS) Dimensiuni / Pret cu TVA 15 x 6.5 - 106.21 EUR Finisaj shadow chrome Pretul este pe bucata |
1 Attachment(s)
sau poate ...
Dimensiuni / Pret cu TVA 14 x 6 - 71.22 EUR 15 x 6.5 - 87.47 EUR 17 x 7 - 118.70 EUR Finisaj silver Pretul este pe bucata |
cu cine vorbesti tu aici? iar dezgropati "mortii"? :lol: nu s-a mai scris de un an aici.... banuiesc ca nu-l mai intereseaza jante acum :lol:
|
Are OZ pe 15 :P
|
Pai ... eu m-am uitat la data 03-05-07, Ultimul post si eu am raspuns la 06-05-08
Nu m-am uitat si la ani :)) |
Quote:
|
haideti ca readuc si eu cam aceasi probl in discutie:
Anvelope rulate ~5000 km, absolut asemanatoare (aceeasi marca, aceleasi dimensiuni), schimbat capete planetara, capete de bara + pivoti pe ambele parti, geometrie facuta in urma cu 2 sapt in serv specializat.... insa...trage in dreapata! si trage destul de bine, la drum trebuie sa tin de volan inclinat in dreapta pt a mentine o traiectorie dreapta! ce poate fii?? |
tot la service "specializat" am fost si eu, adica unde fac reviziile... mi-a facut geometria si tot trage dreapta. mai putin, dar tot mai trage... deci au reglat ei cat de cat, dar nu perfect. deci trebuie sa mai fac odata geometria... e ca o stiinta "ne-exacta", mergi pe incercate pana ii dai de cap :lol:
|
Am uitat sa mentionez ca trepideaza si volanul de la viteze de 80-100 km/h in sus!
aaaa....si trebuie sa tin de volan inclinat in stanga pt a mentine o traiectorie corecta! cer scuze...gresisem in postul anterior cand am spus ca trebuie inclinat de volan in dreapta pt traiectorie corecta! |
@RD-Woo eu am schimbat pivotii si nu mai trage dreapta cand iau un scart, acum trage o idee stanga :)
Daca nu-ti trage tare mergi asa ...nu stiu ce service-uri sunt prin slobozia , dar in bucuresti mie mi se par VARZA...te intorci acasa cu problema pe jumatate rezolvata sau deloc. Sa nu fie totusi unghiul facut bine... |
Geometria rotilor am facut-o la 2 service-uri diferite la interval de 1 luna!
poate nu a fost facut bine testul la unul din ele....dar la amandoua??? Trage destul de mult in dreapta...si nu pot risca sa merg asa pana la infinit... stiu ca se vor toci neuniform anvelopele, etc... Despre service-uri din orah :( ....cam la fel precum in capitala...(calitate proasta a lucrarilor si bani cat mai multi..) as dori totusi o idee, indrumare, orice....!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning