Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   BMW--->Buggy build proiect! hillclimb 4x4 (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/383759-bmw-buggy-build-proiect-hillclimb-4x4.html)

florineluspr 05-08-13 21:46

Re: BMW--->Buggy build proiect! hillclimb 4x4

12 Attachment(s)
Am tras si astazi ceva migala cu deseul asta...
Am facut Fiat-ul aproape praf, si apoi am migalit o gramada ca sa fixez partea fata.In mare cam asa raman fixate in aceasta pozitie bratele, dar binenteles or sa fie intarite peste tot, sudate niste contre din profil in suportul de la brat si sasiu, + suportii de la amortizoare de deasupra care trebuiesc construiti.In fine acum voi avansa putin mai repede.
A trebuit de am modificat si fuzeta ca sa pot monta roata mai mare pe fata, defapt tot pe 15 cu anvelope mai mari pt off road, si sa nu-mi loveasca in amortizor.
Cam asta am facut eu pe aici, oricum ce era de migala mai mare s-a dus.Acum fixez mai repede restul.
Franele pe fata sunt de 286mm cu discuri ventilate, cat alea de pisica 2.0-2.8!

florineluspr 07-08-13 20:30

12 Attachment(s)
Work in progres.....Din nou migala mare.....

florineluspr 08-08-13 21:26

6 Attachment(s)
Monatat directie, si planetare. Binenteles toate sudurile le voi intarii la final!

syl_325 10-08-13 07:53

foarte grav! ar merge ceva turbo acolo , 2-300 de cai :))

PDV_1989 12-08-13 00:21

Felicitari pentru munca depusa jucariei :-)

DEVIL's Style 19-08-13 22:02

Esti nebuna "ba" :))))... spor ... o sa urmaresc cu interes :D

florineluspr 19-08-13 23:03

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5552981)
Esti nebuna "ba" :))))... spor ... o sa urmaresc cu interes :D

Ms ms. in 2 saptamani asa il dau gata.Momentan am luat o pauza pentru cateva zile dar ma pun tare pe el saptamana viitoare....

the_rifle 20-08-13 21:42

Nu inteleg cateva aspecte...

Daca motorul e pus central atunci e pus in spatele soferului iar in spatele motorului e cutia de viteze ...

Cum dracu ajungi sa schimbi vitezele ?

Daca motorul e pus invers adica cu vascul in spatele scaunului soferului vei avea 5 trepte pt marsarier si o treapta pt mers inainte...
Cum ai rezolvat problema asta ?

P.S.
Am gume pe 16 mai bune decat ce vad la tine in poza. Au carne multa pe ele dar au DOT prost. Daca ai nevoie donez.

julaikos 20-08-13 22:25

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 5553729)

Daca motorul e pus invers adica cu vascul in spatele scaunului soferului vei avea 5 trepte pt marsarier si o treapta pt mers inainte...

Nu stiu cum e grupul de bmw,dar daca merge ca la dacie sa pui coroana diferentialului invers,atunci e foarte usor sa schimb sensul de mers :lol:

florineluspr 20-08-13 22:34

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 5553729)

Daca motorul e pus central atunci e pus in spatele soferului iar in spatele motorului e cutia de viteze ...

Cum dracu ajungi sa schimbi vitezele ?

P.S.
Am gume pe 16 mai bune decat ce vad la tine in poza. Au carne multa pe ele dar au DOT prost. Daca ai nevoie donez.

Frate deci scaunele vin montate dupa motor, si motorul in fata...Exact pe masina. O sa vezi zilele urmatoare. Legat de gume multumesc mult dar folosesc pe 15 toate 4 de off road anvelope mari.
Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5553760)
Nu stiu cum e grupul de bmw,dar daca merge ca la dacie sa pui coroana diferentialului invers,atunci e foarte usor sa schimb sensul de mers :lol:

Toata treaba e din reductor. diferentialul se invarte normal dar carte inainte. Sensul il da reductorul. Dar e ok. Adica se invarte cum trebuie ca sa mearga toate rotile in acelasi sens cu acelasi raport.

911lau 20-08-13 23:14

Foarte multa munca e de apreciat ,felicitarile mele ....ai nevoie de curaj sa te bagi intr-un proiect de genul buggy

NU stiu ce vrei sa faci ... pare foarte indraznet si greu , din unghiul care privesc eu are unele sincope . nu imi pare a buggy imi pare a sasiu de camion fara cabina ...ceva ce faceau pe la "constructii di fiare vechi " multi cunosteti emisiunea .

Imi e frica sa nu fie prea rigida ....prea multe socuri in suspensie ar putea distruge cu partea de transmisie cu usurinta si pe cea de directie .
Dar asta vei vedea cand o sa iesi cu ea in probe :D

NU are rost sa criticam sunt ideeile tale ....bafta si nervi de otel ai sa ai nevoie

florineluspr 20-08-13 23:16

Ai rabdare... In 2 saptamani prinde contur bine bine si apoi iti dai seama ce si cum...Nu imi fac nici un fel de problema pana acum!

dany2good4u 22-08-13 23:57

interesant proiect,o sa urmaresc topicul

Ruffy RUF 30-08-13 21:45

Felicitari pentru ca faci ceva aparte si iesi din "tipare" !!! Subscribe de la mine

florineluspr 31-08-13 21:20

13 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri!!
Marea problema e ca nu prea pot sta de el, am alte lucrari mai importante si asta il fac intre timp. Am prins si astazi 2-3 ore libere si mi-am mai facut de lucru.Saptamana viitoare as vrea sa fac si cusca si sa inceapa sa prinda forma.

All times are GMT +2. The time now is 13:48.

- Copyright 2026 4Tuning