Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Clio Bicorp - PYTblack (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/38355-clio-bicorp-pytblack.html)

PYT 09-06-07 23:58

Re: Clio Bicorp - PYTblack

1 Attachment(s)
ce parere aveti de gumele marangoni zeta linea? as vrea s-o incalt cu ele... pe 16", de vara...

DnI 16-06-07 15:56

foarte misto stopurile , arata intr-un fel neagra :shock:

Patrulei 21-06-07 02:55

f.frumoasa masina:Dsi crek s`ar potrivi foarte bine un 16 pe ea:Dsi stopurile sunt frumoase;)bafta in continuare;)

SHOGUN-A8 25-06-07 08:36

Arata bine masinuta :) mai ales acum cu stopurile..
Te-ai gandit sa-i pui niste jante negre sau sa le vopsesti pe astea?

PYT 25-06-07 15:45

ms la toti de aprecieri... shogun, m-am gandit la ambele variante :lol: asta va fi si urmatorul pas, dar inca nu m-am hotarat ce aleg, k daca schimb jantele as vrea ceva pe 16" si atunci tre' skimbate si gumele...

peter 28-06-07 13:57

misto...

frumoase stopuriile .....ai putea acuma sa iei niste jante...poate chiar o combinatie cu negru... si o suspensie mai incolo daca e :)

PYT 01-07-07 22:28

1 Attachment(s)
poza noua / achizitie mai veche...

PYT 26-07-07 16:49

1 Attachment(s)
am ajuns cu ea si pe la 'febra tuningului' de la Pirates' Inn :-P

George_P. 29-07-07 16:43

Cat ai dat pe ea, daca nu te superi ca intreb...

daniwmk 06-08-07 21:28

azi ti-am vazut masina in Piata Sfatului o urcai pe o bordura acolo erai cu pretena si nu am vrut sa te deranjez :)

ps - ce a patit janta spate ?

PYT 07-08-07 13:32

am constatat sapt trecuta k am o galma pe cauciuc si, avand in vedere k am plecat la drum lung (am facut 1500 km in 4 zile), am zis k e mai bine sa nu risc, asa k am trecut pe rezerva. in bv am oprit k sa dau o fuga pan-la McD k ne luase foamea :-P trebuia sa ma 'deranjezi', nu se supara nimeni. bafta

PS: si tu in vacanta? masina pe unde era ascunsa?

daniwmk 07-08-07 14:52

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1034274)
am constatat sapt trecuta k am o galma pe cauciuc si, avand in vedere k am plecat la drum lung (am facut 1500 km in 4 zile), am zis k e mai bine sa nu risc, asa k am trecut pe rezerva. in bv am oprit k sa dau o fuga pan-la McD k ne luase foamea :-P trebuia sa ma 'deranjezi', nu se supara nimeni. bafta

PS: si tu in vacanta? masina pe unde era ascunsa?

era mai sus masina mea :)
am fost cateva zile in intorsura si am zis sa dau o fuga si pe la brasov ininte de plecare

PYT 07-08-07 17:17

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1034396)
era mai sus masina mea :)
am fost cateva zile in intorsura si am zis sa dau o fuga si pe la brasov ininte de plecare

si e marfa p-acolo? eu am facut un mic tur de serpentine (transfagarasan, apuseni, bicaz, cheia) si vreau sa spun k s-a descurcat super bine masinuta. abia astept sa vad diferenta dupa ce ii pun niste arcuri sport si poate umblu si putin pe la ECU... si cateva poze ;-)

MARI_NSL 07-08-07 17:21

salut . frumoasa mikuta . criminale stopurile .
ps. ai venit intr-o seara cu ea la BILA . dar parka nu aveai stopurile . bafta

B-13-FFA 07-08-07 17:49

Pyt gumele marangoni sunt super bune la pretul pe care il au. iti recomand zeta linea 195/40/16.

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning