![]() |
Re: Clio Bicorp - PYTblack
1 Attachment(s)
ce parere aveti de gumele marangoni zeta linea? as vrea s-o incalt cu ele... pe 16", de vara...
|
foarte misto stopurile , arata intr-un fel neagra :shock:
|
f.frumoasa masina:Dsi crek s`ar potrivi foarte bine un 16 pe ea:Dsi stopurile sunt frumoase;)bafta in continuare;)
|
Arata bine masinuta :) mai ales acum cu stopurile..
Te-ai gandit sa-i pui niste jante negre sau sa le vopsesti pe astea? |
ms la toti de aprecieri... shogun, m-am gandit la ambele variante :lol: asta va fi si urmatorul pas, dar inca nu m-am hotarat ce aleg, k daca schimb jantele as vrea ceva pe 16" si atunci tre' skimbate si gumele...
|
misto...
frumoase stopuriile .....ai putea acuma sa iei niste jante...poate chiar o combinatie cu negru... si o suspensie mai incolo daca e :) |
1 Attachment(s)
poza noua / achizitie mai veche...
|
1 Attachment(s)
am ajuns cu ea si pe la 'febra tuningului' de la Pirates' Inn :-P
|
Cat ai dat pe ea, daca nu te superi ca intreb...
|
azi ti-am vazut masina in Piata Sfatului o urcai pe o bordura acolo erai cu pretena si nu am vrut sa te deranjez :)
ps - ce a patit janta spate ? |
am constatat sapt trecuta k am o galma pe cauciuc si, avand in vedere k am plecat la drum lung (am facut 1500 km in 4 zile), am zis k e mai bine sa nu risc, asa k am trecut pe rezerva. in bv am oprit k sa dau o fuga pan-la McD k ne luase foamea :-P trebuia sa ma 'deranjezi', nu se supara nimeni. bafta
PS: si tu in vacanta? masina pe unde era ascunsa? |
Quote:
am fost cateva zile in intorsura si am zis sa dau o fuga si pe la brasov ininte de plecare |
8 Attachment(s)
Quote:
|
salut . frumoasa mikuta . criminale stopurile .
ps. ai venit intr-o seara cu ea la BILA . dar parka nu aveai stopurile . bafta |
Pyt gumele marangoni sunt super bune la pretul pe care il au. iti recomand zeta linea 195/40/16.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning