![]() |
s`ar putea sa vina si catziva baietzi din roman si bacau...dar nu sunt sigur :roll: ! aflu pina pe 13 oricum :wink:
|
eu nu vin pentru a nu agita situatia si mai mult .Oricum am primit destule amenintari si-n plus eu nu-s bine primit la intalnirile AMC club cika am insultat clubul (nu stiam ca prin club se intelege un membru care el o inceput)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Vin`o bre...ci dracu ai..ci sa se intample??Las` ca itzi sunt eu garda di corp la majina..... ;) !! Cini sa te bata..cini sa ti omoare?Vin`o bree!!! |
uai...fara amenintari ca va sparg acuma`n batai :boxing: :bat: !!! lasati omu` sa vina sa se simta bine ! :evil:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: voi nu va simtiti bine daca nu va certati?
EPoX`ule vrem poze tati, :) da? sper sa va iasa frumos... !! doamne ajuta |
Vor fi poze si va ieshi frumos! Holly esti bine venit in Iashi....shitzi promit ca daca vreo unu comenteaza scot bata :bat: !!
|
mai am si eu un scuter,pot sa vin si eu cu inca un prieten?sper sa fei vreme buna pe 13.bafta
|
Parca ai postat si pe AMC...Vin`o ma.....!!!!
|
mersi mai. :) acuma sa vad ce rezolv cu maicamea :lol: :lol: ca face urat ca eu nu am carnet :evil: dar asta e.si ce faceti la palat???
|
cu mama o scotzi..las`o sa vorbeasca.... ca`i trece...tu zi DA MAMA...DA MAMA...ASA ESTE.....Ea vorbeste..ea aude....tu faci cum stii tu ;) Fii baiet dejtept ;)!!!Ce se vorbeste....orice..motoare..masini......chestii de astea ;)......
|
epox, ar trebui sa continui pe calea diplomatica si sa iti editezi cuvintele care trebuiesc editate, le descioperi singur...
|
uei alcoooolistule...date dreac ca`tzi dau 2 glezne in fatza aia mutanta :lol: :lol: :lol: Lasa vorba...eu i`am dat un sfat baiatului!!!
|
asa...revenind la subiect...mai ganditi-va pe cine sa anuntam, ca sa fim cat mai multi ! :roll:
PS: daca mai faceti off-topic va rup urechile ! tot ce era off-topic a fost sters de mine ! pt nelamuriri...pm :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning