![]() |
Re: Machete in lucru ady25_br
scoicile dau bine sa stii...
|
1 Attachment(s)
Azi,am mai finisat umpic evazarile ,eu zic ca incet incet ursul incepe sa capete formele dorite .....
|
Vezi ca uiti un detaliu destul de important. Usita de la rezervor nu o faci?Banuiesc ca vei umple cu chit in spate la numar unde era gura rezervorului.Plus si niste oglinzi potrivite, canapeaua spate nu are nicio legatura cu macheta, se vede ca este plastic gen Maisto.Plus vezi cum faci sa ai 2 stergatoare, ca la masina reala. Poti incerca sa iei piese de la vreun urs autoart stricat sau de la vreo pisica ut models sau de ce nu 328 cum il ai si tu pe gri.Nu o lua ca pe o critica, mie sincer la inceput mi s-a parut destul de curajos sa dai cu smirghel pe un Minichamps, dar vad ca incepe sa capete contur.Incearca sa ii dai pe bara spate cand o fi de vopsit o dunga rosie.Uite daca te intereseaza in detaliu ursul meu, poate te inspiri. Multa bafta iti doresc si de fiecare data cand intru pe forum ma uit si la tine sa vad cum ai progresat.Succes!
|
1 Attachment(s)
Usita la rezervor o voi face ,in spate astup cu chit, oglinzile le voi schimba,vreau ceva in genu ca cele de la m3-ul tau,stergatoare voi pune doua,culoarea v-a fi neagru lucios,interiorul pe acesta l-am avut momentan pe viitor daca fac rost am sa il schim.Orice sfat este bine venit,si ma bucur ca imi urmaresti postatile. In stadiul acesta se afla macheta acum .... sper sa va placa :)
|
Eu zic ca si scaunele ar merge vopsite un negru.In rest multa bafta!
|
1 Attachment(s)
Am terminat evazarea aripilor la macheta,trebuie sa cumpar smirghel fin si sa o iau pe toata la mana,spuneti-mi cu ce as putea da vopseaua jos de pe macheta ? Asta este stadiul in care se afla bmw-ul
|
1 Attachment(s)
Pentru vopseaua de pe metal este recomandat Decanol de la Policolor (eu pe asta il folosesc) dar ai grija ca arde plasticul , iar pentru plastic este recomandat lichid de frana DOT4.Am atasat o poza cu decapantul.Stima, Andrei.
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos,un pret informativ daca se poate. Azi am facut jantele pt urs,sper sa va placa , bine inteles ca trebuiesc vopsite, finisate,dar in mare sunt terminate,din doua seturi am facut unul
|
DOT3 nu DOT4.
Decanolul era vreo 15 lei parca si iti ajunge mult si bine. |
Imi cer scuze pentru greseala .Stima, Andrei.
|
Not bad, incepe sa capete contur dar tot sunt de parere ca interiorul nu prea face parte din categoria de pret a machetei.Parca ar merita ceva mai mult,dar in rest chiar imi place cum a iesit.Felicitari!
|
Bravo,pana aici e bine.
Da,interiorul e low cost.. Ce culoare ii dai ? |
1 Attachment(s)
Azi am comiso,am ramas fara faruri,nu stiu din ce sa le procur,daca aveti idei,va rog ajutati-ma daca stiti cum le pot face !
|
Vrei sa pui faruri led ? Poti sa faci din plasticul de la cutii sticlele la faruri pe care le pui pe exterior si in interior pui led .Stima , Andrei.
|
da Andrei, am incercat led vreau in interior dar se vede mic ledul, as vrea si ceva gen sticla in interior gen engel, dar stcla la exterior cu ce sa o lipesc , daca lipeac cu picatura, se face urat :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning