![]() |
Re: Alegere difuzoare pentru HU Alpine
Quote:
Aia cu materialul si adezivii sunt chestii de marketing. |
Quote:
Idea e sa adaugi masa panoului din spatele difuzorului sa nu il transformi intr-o membrana pasiva,si sa il rigidizezi.cum adaugi masa cu alubandu ala?daca pun 3 benzi de scoch una peste alta teoretic ajung cam la grosimea alubandului,asta inseamna ca am rigidizat panoul??Nu,si daca pui mai multe straturi de aluband ca sa ajung la grosimea STP-ului ajung la aceiasi cheltuiala cu materiale dedicate.deci,unde e combinatia cu alubandu? |
Una e rigidizare, alta e antifonare, pt a diminua unda din spate folosesti burete cofrat.
Poate nu vorbim de același aluband, asta folosit de mine are cam 1mm grosime si ușa a devenit sensibil mai grea la īnchis. Oricum daca tot te gāndești sa dai reply la shto nu te mai obosi pt ca nu am chef de cearta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
S-a discutat despre acest subiect de n ori! Nu e vorba de nici un marketing, e vorba de 2 materiale diferite! Unul pentru constructii altul pentru uzul auto si nu numai! |
Deci STP sau Silent Coat ar fi OK pt insonorizare, da ?
Cat despre HU + boxe, eu unul voi fi super incantat daca aduc volum 50-70% fara distorsiuni. Si cum multi multi recomanda Hertz Dieci 165.3 .. cred ca alea vor fi alegerea finala. |
Quote:
Quote:
Ce-ti pot spune eu este ca din midbasi nu o sa auzi bas, difuzoarele au sensibilitatea mare si urla tare cu putere mica. O ureche usor antrenata o sa iti mai zica, ca sunt si niste game de frecvente care nu apar din aceste seturi. Eu personal recomand aceste difuzoare sistemelor ce urmeaza sa se bucure de un subwoofer. Daca acea piesa nu intra in discutie, eu in acelasi buget mai recomand DLS B6a. Nu sunt asa agresive si merg foarte bine pe player si ele. Pana la urma, bine ar fi sa ai unde asculta inainte de a cumpara, ca muzica se asculta cu urechile. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning