![]() |
Re: "Old school is not dead"-Dacia 1300 PH 88 VBA
Imi place ce vad!
+1 pentru astuparea lampilor de march-arriere |
Va multumesc baieti, dar exista si un "dar".. Masina e din '81, deci din start a avut montate astfel de lampi, deja pun sudura pe fusta spate si in ultimul rand, mie chiar imi plac, dau masini un aer aparte :???:
Chiar astept mai multe pareri! Sau poate ma ajuta cineva sa gasesc ceva sa semene cat de cat..:rolleyes2 |
Salut , imi place ca vad pana acum . Arata bine si cu lampi de marsarier , fiind si din 81 cand erau deja din fabrica. Stefan de pe fb si harby pe daciaclub sunt :) .
Ce huse avea volenul ? Caut o husa pentru volanul meu . |
Stiam dinainte cine esti:-)
Din pacate husele le-am aruncat, deoarece erau cam chicioase si deteriorate.. Imi pare rau, nu te pot ajuta :sad: |
Bravo...imi place,spor la treaba in continuare.
|
14 Attachment(s)
Intre timp mi-au mai ajuns cateva piese.. Grile de aerisiri cromate, stropitori de parbriz cromate si lampile de marche-arriere de la Stefan.. Multumesc Stefan, mi-ai salvat o parte din originalitatea masinii, sunt superbe 8)!
M-am apucat si de motor.. Am curatat rampa de culbutori+tijele+chiulasa, am dat jos si baia de ulei+capacul de distributie care au fost vopsite, am curatat pompa de ulei, delcoul, pompa de benzina... Masina a intrat la tinighigerie, tinichigiul lucreaza cu drag si spor.. In sfarsit am caroserie de 1300.. S-au sudat tablele pentru lampi(deocamdata doar in puncte, se vor finisa zilele astea):rolleyes2 |
Frumos!
M-am abonat la acest thread! Spor in continuare! |
M am abonat si eu :D Suna bine proiectul .
|
6 Attachment(s)
Suna periculos :lol:
Vad ca nimeni n-a observat janta din poza cu motorul... Pana acum am ezitat sa le prezint:-) Ei bine, sa le prezint si pe ele.. Niste dublate de 7 inch luate de la Buba, care au fost ale lui Gerhard.. Doua dintre ele mi se pare ca sunt de la Andreigame.. Le-am cumparat acum vreo 3 saptamani, pe 2 dintre ele am pus si cauciucuri(165) pentru a rolui aripile spate.. Vin frumos, dar din pacate in poze arata ca niste roti de bicicleta.. In realitate se vad frumos de tot, nu s-au intins prea tare iar spatele s-a latit cativa cm buni 8)! Se poate vedea cat de cat in pozele de mai sus :rolleyes2 La final vor veni cu capacele "romb" originale ale masinii care vor fi lustruite, vopsite argintiu si cu miezii vopsiti intr-o culoare mai deosebita.. Oscilez intre auriu si rosu Proba pe fata am facut-o pe a lui tata.. Se aseaza frumos dar masina era intr-o pozitie mai nasoala si se ridicase de fata :rolleyes2 |
Ma bucur mult ca au ajuns bine si sa le folosesti cu placere !! Super jantele .
|
Ehe :D Unde au ajuns jantele mele, arata foarte bine pe masina 8) Un sfat pentru cauciucuri, ca am incercat eu.. Pune niste 155/65/r13. Am incercat si eu 165, 175, 205 dar alea de 155 cu 65 vin perfect. Frumos proiectul, bafta in continuare!
P.S: Daca vrei, iti dau pe pm niste idei foarte simple pentru prinderea capacelor pe janta 8) |
Sunt prea joase 155/65... Uzura la motor/transmisie, turatie mare, zgomot... Cu 165 stau chiar bine si nici prea intinse.. De fapt nu as vrea intinse deloc dar pun 165 sa fiu cat de cat "street legal" :rolleyes2
Da, vreau niste sfaturi pentru prinderea capacelor. Eu ma gandeam la acele adaptoare cum sunt pe daciile mai noi, cred ca se gasesc in magazine:-) Vezi ca ti-am trimis acum ceva timp un P.M. in legatura cu niste anunturi mai vechi... Poti sa-mi dai un mesaj cu ce piese mai ai la vanzare? Sunt foarte interesat! :D La masina se lucreaza. Astazi au fost sudati ochelarii de faruri :rolleyes2 |
frumos ce ai facut u pana acuma :D bafta incontinuare.
|
Te-ai pus serios pe munca nu gluma...felicitarile mele , ai facut mult pana acum la dacie...si cat mai este :D ma abonez si eu la topic , imi place ce vad ! bafta omule :D
|
Imi place foarte mult cum te-ai ocupat de motor. Arata foarte bine.
Succes si spor la lucru mai departe. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning