![]() |
Re: Lamborghini Alar Concept
nu ii asa frumoasa :(
|
Un adevarat Frankenstein.
|
Frate super!!Cine ma blesteama si pe mine cu una ca asta???
|
naspa si atat :)
|
mie unu imi place,insa alta culoare un negru sau un rosu l-ar prinde mult mai bine,asta este parerea mea !!!
|
Mi se pare mie sau capota miroase a Enzo? :?:
|
the_fury seamana dar nu rasare......si daca seamana cedaca oricum restul este mult asupra viselor celor de la Ferrari nu ca eu nu sunt buni dar astia au spart piata cu modelul asta!!este super!!!
|
E foarte urata sunt de aceeasi parere si yo si pretul nu e nici el prea atractiv
|
Deja nu mai are esenta aia de Lambo. Cand te uiti la un Lambo de serie.. diablo, murcielago, gallardo. se vede ca sunt masini construite nuj...cap coada... la fel si proectate. toate componentele sunt la locul lor. pe cand alar-ul asta e chiar ciudat...luniile deja nu mai sunt de lambo... iar apoi faptul ca rotile din spate vin ca dracu... e impotriva tuturor legilor Maborghini... parerea mea ka e de ***... mai bine iti iei un diablo decat ozn-ul asta
|
e ffffff ***urista !!! nu am ce zice dra mai au cateva lucruri da aranjat ca nu pot spune ca ma atrage ...............si pretul ala ........ wow!!!
|
sincer mie nu imi place.si plus ca la banii aia iti iei enzo si e mai frumos chiar daca e mult mai vechi decat acest prototip 2007.
|
eu zic ca arata binisor akma depinde cati caluti are
|
Un pic prea ***urist designul, grila fatza ca restul imi place cum arata !!
|
"***uristica","uratica" cum vreti sa ii spuneti dar toate formele si liniile acelea indraznete ajuta la o aerodinamica cat mai buna si la cresterea performantelor.Nu e o masina de noi(care ne ducem la munca cu ea sau ne intalnim cu baietzii in nu stiu ce parcare de metro sau carrefour :) )
|
mie imi place ... in afara de faruri e frumoasa foc
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning