![]() |
Re: Ruf CTR3
Quote:
|
Un demn urmas pentru Yellowbird!
Ruf isi merita pe deplin privilegiul de a-si numi masinile Ruf, nu Porsche. Ceea ce e ciudat e ca eu am gasit alte specificatii pe net: http://www.seriouswheels.com/cars/to...-RUF-CTR-3.htm Aici scrie ca masina are cutie manuala in 6 trepte , nu secventiala in 7... |
Imi place ce au facut din ea performantele sunt grozave e clar dar parca pretul e cam prea mare.
|
:D :D arata de nota 10 (700 bhp) nu mai am cuvinte
|
8 Attachment(s)
Masina este echipata cu o cutie cu 6 trepte si va costa .. €380,000($510,000) + VAT. nu mi se pare prea ieftin pt un porsche cayman chiar si de 700 cai !!!
Ruf CTR3 va concura cu Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT si Mercedes SLR Mclaren. |
ii super tare da spatele mi se pare mie sau chiar seamana cu cel de la Carerra GT ?
|
chiar seamana..
si oricum daca tot dorea sa continue traditia.. mai bine modifica un 911 ;) |
Pai respecta traditia cu RT12 oarecum.Un filmulet tare:
Ruf RT12 vs Ruf R-Turbo 550 https://youtube.com/watch?v=8LNHHC3zNMY |
NoComment! tare rau masina.
|
no comment
|
faina masinutza...si porsche tot porsche ramane;)
|
la aprox 450.000 euro nu prea e ieftina :D
|
Foarte frumoasa masina.........:)
|
Quote:
|
foarte tare mashina .. imi place tot la ea.. in materie de styling+performante
cat despre primu GTR .. intradevar era una dintre cele mai tari masini ale momentului.. insa nu cred k se poate vorbi de cea mai tare.. si nu e neaparat cinstit sa o compari cu masini stock.. e in alta liga.. bine..poate pe circuit era cam cea mai tare dar overall... nu prea cred.. in vremea aia mai era un nene william koenig care shi el se juca cu masini tari.. (ferrari) shi care a scos niste adevarati monstrii ..cel mai notoriu fiind koenig competition evo cu 1000 cai ar fi putut sa-i puna probleme CTR-ului pe circuit.. chiar dk porsche-ul se comporta mai bine acolo .. si asta e numai un exemplu.. au mai existat modele de exceptie .. depinde din cpdv privesti situatia.. si unde folosesti masina.. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning