![]() |
Re: Seat Leon by GTV-Tuning
ma scuzati ca nu prea am mai postat.......dar daca vreti sa vedeti cum arata seatu leon.....in sfarsit cu plasa neagra......vizitati www.gtvtuning.ro intrand la forum.....masini modificate....proiecte Gtv-Tuning....si acolo puteti vb cu adevaratul proprietar al seatului......si el va poate da mai multe detalii......va multumesc....
|
5 Attachment(s)
Pun si aici pozele ca sa le vedeti;)
|
nice si asta...poate mai veniti pe la intalniri...
|
Quote:
|
Frumos facut. Job well done!!! Insa ar arata mai "misto" daca ai vopsi capota motorului in negru. Cel putin asta e parerea mea...
|
cat ajunge spoilerul fata??
|
pai preturile sunt urmatoarele-
-Bara fata-279e -Bara Spate-260e -Praguri-130e -Jante de 18"-150e/buc -stopuri-135e urmeaza Angel Eyez care si alea costa in jur de-200e.....si toate preturile contin T.V.A.... |
Quote:
|
bine ai venit Vlad.....
|
singurele kituri care dau bine al un seat sunt cele TOP SPORT si FR......ceea ce incercati voi sa punti pe masini sunt urate rau...fara suparare.....la acest model daca vrei sa dea bine pui ce am zis
........sincer masian ta e urata rau...nu stiu ce te tot lauda astia......iar la banii care i-ai dat iti puneai un kit cupra r si era ffff frumoasa |
Quote:
|
bara fatza e cat de cat dragutza. da beton cu liniile masinii
dar la banii astia trebuiau sa faca si ei niste matrite calumea. N-au nici o treaba cu linia pasajelor. cel putin pe spate ii iese coltul barii aproape o juma de cm. am mai vazut kitul asta pus pe alt seat si era la fel. Pragurile parca sunt modelul clasic de Rieger de l-au pus pe o gramada de masini. |
masina nu mai are decat pragurile pe ea si a fost vanduta
|
Quote:
|
asa e.....am uitat
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning