![]() |
Re: Membrii Dream Squad
multzam Achim ....mai e de trecut cata4 si a 2 a masina la mine :D ! Iti las tie onoarea !
vin si pozele cat de curand ! |
Pai cata4 inca nu are poze ;) ! Dar poti sa scrii de masina aia care face furori , GTi-ul ala negru ! :D
|
Felicitari ;)
Ati avut un stand f reusit ;) Si f frumoasa prezentarea facuta de catre Achim. ;) |
:mrhappy: Multumim tuturor pt urarile de bine!!! :mrhappy:
later edit: a avut loc un update al listei membrilor!!! |
Oha la all!!!Multumesc shi eu pentru urari shi sper ca in viitor sa impresionam cat mai mult!!!
Shi nou intrata in club.....noua achizitie a lui Alex trebuie trekuta ptr ca face furori shi ca loook shi ca motor!!!Felicitari Alex Shalom my brothers!!!!!!!!! |
bine ai venit fratili nostru ;)
sa stii ca e trecuta acolo... la loc de cinste :) |
Am mai adaugat poze (pt a le vizualiza, dati click pe thumbnail) ;)
|
Salut la "dream squad"-isti si numa' de bine!
** Achim, de ce nu ai pus fiecare membru intr-un post? Parerea mea e ca arata mai bine. |
Foarte tari prezentarile.Felicitari lui AlecsM pentru noua achizitie.Un club care a debutat glorios si care are multe de spus.
|
Frumos....foarte frumos....felicitari tuturor ds`istilor pentru bijuteriile lor...va urez la cat mai multzi ani si sper k dream squad sa devina cel mai tare club din tzara !
|
-Sper sa ne vedem la mare cu ocazia Cursei. Bafta DS !!!
|
Quote:
|
Shi inka in ce fel o sa iasa la mare!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
p.s.: pt cei care nu sunt familiarizati inca bine cu modelul, am pus cateva poze oficiale. masina arata la fel ;) asta ca un scurt preview |
Sa o stapanesti sanatos Tom si sper sa-ti aduka numai surprize si victoriiii noua akizitzie!!!!!
Shalom!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning