![]() |
Re: Top speed Tico?????
Braconierule,nu e vorba ca mie frica!Doar ca nu vreau sa-mi bat joc de motor!Nu uita ca la 70 in a cincea,am inteles ca ai in jur de 2500 de rpm!
|
Quote:
|
155 km pe a2 :D daca ii puneam carera 100 ii dadeam 160 :) :) se comporta foarte bine masina nu ma asteptam
|
cel mai tare cu ticozaurul meu am mers cu 120 si inca putin.da sincer mi-e mila de biata masina sa merg mai mult cu ea nu imi place sa o forjez.e mica o respect:D
ps:sincer nici nu as incerca mai mult la ce siguranta are m-ar lua oleac emotiile:P |
topser am sarit io de 160 cu tico .. am sa pun si o poza ptr ca a facut ce-l din dreapta ... dar nu acum ca sunt la birou si nu le am la mine ;)
|
135 km/h iar motorasul nu facea deloc urat , si inca mai mergea dar nu mai aveam unde sa o mai calc ca era localitate
plus de asta al meu are 160000 km si nu a fost segmentat inca. |
150km/h si putin ... dar o data si e de ajuns ... apropo atunci am inteles de ce e benzina super 4 ron
|
sa fi nebun sa ai tupeul sa dai talpa la un tico sau sa depasesti viteze mai mari de 100 km/h
la viteze mari cu tico sau ce depaseste o suta la ora cu o asemenea masina , acolo risti sa faci contract direct cu preotul ginditiva la VIATA inainte de toate |
160 si nu zice nimic tico ete o masina buna si la pretz si la piese,pakt k e km instabila si nesigura:(
|
Quote:
multi zic ca tine ... prietena mea nu-mi conduce mashina doar ca e tico si gandeste ca tine ... dar fiecare are piticii lui .. noua ne place tico ... si decat sa sarim cu parasuta sau sa facem alte sporturi extreme ne dam cu tico peste 100km/h :))) acum ... tu ce mashina conduci ? daca sari de 100 cu ea iti zic eu ca acelashi drum o sa ai ca si noi, cu popa , hoge sau rabin , fiecare cu religia lui :)) ... viata e frumoasa dar poti sa mori si in casa :))) |
90 cred ca a fost top speed :) nu trebuie mai mult;)
|
Re: Viteza maxima - Tico
Eu am mers ci 130 km/h si inca mai mergea dar mi-a fost frica pentru ca abia o cumparasem si nu stiam nimic de starea ei tehnica.
|
eu am un espero,dar am mers cu un tico al matusei mele si i am dat maxim,160!nu pot sa va spun senzatia....nu o doresc nimanui:Dbafta!
|
155. Senzatia e misto... :D
|
b28 fkv \ 160
b 51 fiu 155 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning