![]() |
aha... nice... Ghosts Challenge a a venit, l-am vazut, a trecut..... si nici o vorba despre el aici! (tocmai la sectiunea din Craiova)... (sau s-a zis dar nu am citit eu bine??? )
|
Re:
Quote:
cursa a iesit frumos,Felicitari baieti! si la mai mare |
Quote:
|
:oops: Eu am o scuza! Ca nu prea intru pe sectiunea asta! Dar ceilalti?? :bat: :poke: :punch: :zombie:
|
Quote:
Totul s-a terminat cu bine si este bine . Nu are rost sa mai discutam acu de ce [ ma refer la intrebarile de gen : de ce nu sa scris aici ? sau altele ] si cum sa mediatizat evenimentul :roll: . Quote:
Nu mai avea rost anuntarea si pe Craiova . Si oricum aceasta sectiune este rar vizitata :cry: . Quote:
|
Re:
Quote:
am observat si eu asta,topicuri noi nu mai sunt de.....am si uitat |
pai haideti s-o animam noi un pic :lol:
|
Unul din moderatori [ Gabi sau Eliza ] ar trebui sa schimbe numele topicului in ceva de gen : \"Discutii intre membrii 4tuning\" sau \"Discutii off topic\" sau in cel mai rau caz inchiderea lui [ eu zic ca nu este cazul deoarece ashea se mai misca ceva si pe \"Craiova\" ] .
|
Mai sunt 10 topicuri cu \"diverse\" si \"discutii\" da` nu intra nimeni sa posteze...nu vezi ca la Craiova intalnirile 4tuning si discutiile intre membri 4tuning au disparut...................no comment ! :roll:
|
Eu nu stiu cum erea inainte la intalniri dar din pozele pe care le-am vazut se pare ca va iesea super .
Intalnire 4tuning ar trebui sa fie pe fiecare saptamana , dupa parerea mea . Chiar daca suntem putini , haideti sa aratam ca suntem putini dar buni asta cred ca ne va face mai multi ! |
nu te mai obosi degeaba...ai vazut ce raspunsuri ai primit cand ai incercat sa faci intalnirea aia .... eu unu stiu si ce ti s-a raspuns pe messenger ...deci ce rost ar avea? sincer mie nu prea mi s-a facut dor de nimeni...pentru ca cu multi am vb in ultima saptamana sau la Ghosts Challenge ! :roll:
|
Re:
Quote:
Poate cu timpul se vor schimba lucrurile . Sa Dea Domnu` ! |
Re:
Quote:
|
:cry:
Daca nu in strada [ la un suc ] atunci pe forum . Parerea mea este ca daca o tinem [ sectiunea \" Craiova\" ] tot asa [ in liniste ] o sa dispara de pe forum . |
Am putea incerca sa animam sectiunea noastra, e plina de lacate si nimeni nu a mai calcat pe aici de mult timp,hai sa venim toti cu cate ceva interesant si sa facem topicuri noi(dar nu copy paste Mafia,ok? :D )
...cu pm `dezlegam` lacatele :wink: si noi facem restul |
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning