Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mazda 6 Sport GT-v6 VS BMW 320i (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3804-mazda-6-sport-gt-v6-vs-bmw-320i.html)

CataNOS 26-02-05 13:11

Nu vad de ce ar zice careva k BMW-ul este mai fiabil decat Mazda.
Sa fim seriosi, nu mai suntem pe timpul lu nea Ceasca.
Eu as alege Mazda pentru un motiv cat se poate de simplu: \"Domne, e mai multa masina la aceeasi bani\". Plus ca arata mult mai bine decat BMW-ul (nici generatia noua nu arata mai bine cu spatele ala de Seat Toledo, al naiba Chris Bangle, bine ca i-au schimbat postul). Am condus mazda 6 cu motor de 1.8 si mi s-a parut destul de nervoasa, presupun ca motorul de 3 litri e bomba.
De ce credeti ca in state ce-a mai vanduta masina e Toyota Camry? Pentru ca masinile japoneze sunt fiabile. Astia nu se joaca, mai degraba isi fac harakiri decat sa faca o treaba de mantuiala.
Nu zic k BMW-ul nu e fiabil, dar nu mai e la fel ca acum 10 ani. Un prieten de la Automobile Bavaria mi-a spus k au aparut o gramada de pb in ultimul timp din cauza supra-tehnologizarii masinilor. Se experimenteaza o gramada de chestii si de multe ori acestea cedeaza.

In zilele noastre imaginea de marca nu mai conteaza atat de mult pt k oamenii nu isi permit sa faca experimente pe banii lor.

steaua23 02-03-05 21:11

eu am votat bmw din 2 motive:
1. e o masina care, parerea mea, arata mai bine decat mazda 6. daca vrei o masina care sa \"fuge\" in banii aia cumperi un SH apoi o tunezi si probabil ca ti-ar satisface mult mai bine poftele.
2. am avut ocazia sa conduc un bmw 520 si tin sa spun ca la fel cum am stat in masina aia nu am stat in alta. Comfortul si interiorul sunt mult peste ce gasesti in alte masini. Plus ca toate elementele de pe bord sunt asezate in asa fel incat sa fie f usor de folosit, mai puti cd playerul.
tu ai pus acolo ca pret TTI 25600 la BMW. De curand am avut un drum pe la sediul din bucuresti si am luat niste pliante cu masini si preturi, iar un bmw 316i ajungea la 29.000!!! de euro TTI ... nu full options.

pimp_lex 02-03-05 21:21

eu nu locuiesc in Ro, preturile sunt cele de pe piata din Canada

argumentul cu SH-ul nu tine pt ca aici ma refer la masini noi, si numai la aceste 2 masini.

oricum, am inteles motivele pt care ai lua BMW-ul.

Ma intreb totusi toti ceilalti care au votat fie Mazda, fie BMW, ce au de zis

DVDValy 02-03-05 21:48

1 Attachment(s)
Diferenta mare de masini mi-e greu sa spun

catalin rs4 02-03-05 22:03

normal ca tie greu..sa spui ceva :D cred ca ai gresit topicul...ce treaba are m5 cu topicul asta???

daflyer_oradea 02-03-05 23:27

BMW - pur si simplu imi place marca asta...daca as lua in considerare performantele, clar mazda. dar mie pur si simplu imi place BMW-ul... :D

HolySoul 03-03-05 02:38

mazda ca are geamuri fumurii .. :lol: :lol:

DVDValy 03-03-05 08:56

1 Attachment(s)
nu ma refeream la m5 si vb clar ca BMW-e obtinea mea era vb de putina gindire la ce am pus

aleks 20-04-06 15:16

Re: Mazda 6 Sport GT-v6 VS BMW 320i

gandind la rece, in cifre, si cu calcule, as alege mazda...
alegand insa emotional, raman totusi la bmw, pt k iti ofera mai multa satisfactie...
p.s.: am condus mazda 6... prea... asiatica pt gusturile mele europene...

bogdan80 20-04-06 15:47

1 Attachment(s)
Salut !!

Nu inteleg de ce comparati motorul V6 de la Mazda cand puteti compara motorul de 2.3 l 260 CP 4AWD, iar pretul este de 26 500 CIP, in Romania a fost deja una livrata, si mortala.
Si inca ceva Mazda este considerata tot marca premium a concernului FORD

GabiByte 20-04-06 21:25

bogdan80: nu exista 4AWD iar Mazda nu e marca premium a lui Ford atata timp cat firma detine Aston Martin si Jaguar.

CataNOS: Bangle a schimbat BMW, fie ca iti place fie ca nu. Nu iti place nu cumpara, nu te obliga nimeni.

Eu as alege BMWul chit ca n-are asa multa putere, e tot un BMW.
Evident Mazda e mai multa masina pentru APROXIMATIV aceeasi bani, dar mai bine calitate decat cantitate.

aleks 26-04-06 11:18

intre noi fie vorba, bangle cel atat de hulit de toata lumea a influentat designul tuturor marcilor europene, nu doar pe cel al bmw-urilor...

pimp_lex 26-04-06 16:45

Quote:

Originally Posted by bogdan80
Salut !!

Nu inteleg de ce comparati motorul V6 de la Mazda cand puteti compara motorul de 2.3 l 260 CP 4AWD, iar pretul este de 26 500 CIP, in Romania a fost deja una livrata, si mortala.
Si inca ceva Mazda este considerata tot marca premium a concernului FORD

Tu ai citit topicul de la inceput sau doar ai postat repede dupa ce-ai citit titlul?

cand am facut eu tipicul asta nu exista MazdaSpeed 6.

iar Mazda nu e marca premium. Ford are Volvo, Lincoln, si Jaguar pt sectorul premium.

Ideea era simpla, masina premium de baza, slab dotata si motorizata sau masina "normala", non-premium, mai bine dotata si motorizata, ambele la acelasi pret.

beck 26-04-06 17:07

pai a trecut un an.....

ce ai luat pan la urma ?:D

eu nu as alege 320 mai ales pt canada mai ales ca e chel...fwd sau awd

bogdan80 27-04-06 13:28

[QUOTE=pimp_lex]Tu ai citit topicul de la inceput sau doar ai postat repede dupa ce-ai citit titlul?

cand am facut eu tipicul asta nu exista MazdaSpeed 6.

Mazda 6 MPS exista si acum un an, cand ai deschis subiectul si nu mai fi atat de indignat ca nu ai de ce, nu ????

All times are GMT +2. The time now is 13:41.

- Copyright 2026 4Tuning