![]() |
Re: Dacia Logan 4x4
mah nu mai vorbiti de steppe ca e total altceva.....cei care se asteptau sa apara in productie un steppe sunt......scuzele mele da pai cum mama draq daca scria clar LOGAN CONCEPT STEPPE sa apara in productie
|
WHAT?Motor de 75 hp???you've got to be kidding me,right?Cum dumnezeu sa pui doar 75 la ditamai gramada aia de fier!!!!!!dc nu i-a pus motor de taietoare de iarba?ar fi mers legate in serie sau in paralel!!!??da-o in pana mea!e ridicol!!!cum ar fi un BMW X5 cu motor de trabant????Doamne ,doamne ....MARE E GRADINA TA DOAMNE SI MULTI SE CHINUIE SA SARA GARDU ,CAND POARTA E LARG DESCHISA...
|
bah nu va mai legati de motoare sau design pt ca nu sun nici macar poze spion sun niste vt-uri ordinare, cat despre motor nu au de unde sa stie ce motoare vor fi disponibile
|
1 Attachment(s)
Pozele sunt facute dupa Nissan Qashqai.
oricum mai e pana o sa ajunga dacia la asa ceva...dar daca piata cere un model ieftin 4x4 gen Fiat Panda dar mai spatios...de ce nu multa lume critica pt ca privesc loganul d p d v al Fast and Furiosu...trebuie vazut ca o masina de familie in primul rand pe cel care o plateste pe 5 ani luna de luna nu il intereseaza ca are 75 de cai il ajuta sa se miste de la A la B...e suficient |
motorizarea la o asemenea masina e ffff importanta. stim cu toti ca sunt la cheremul francezilor..... dar sa puna un motor model mai vechi.... de ex 1.9 dci de pe megane 1....101cp. sau laguna 120cp. dar oricum.... cel putin 100 cp trebuie sa aiba. acel motor si-ar gasi un loc si in mcv. ca tare puturos mai e.
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca at cand o sa o lanseze o sa fie in proportie de 98% ca cea din poza....as fi tentat sa dau chiar si 16k pe ea( asta daca imi da un motor cat de cat acolo sa nu ma fac de cacao ).
|
seamana dar nu rasare....seamana destul d izbitor q moolte mashini din game apropiate...totushi ar fi frumos sa iasa p piatza, k nu m`ai vb d viitoarele spoilere d plastic negru p k`re mai moolt k sigur l va avea....
|
sa nu uitam ca loganul nu o sa bata lada in veci vecilor, nici un alt 4x4 nu bate lada.
eu am luat-o in ianuarie 2006 cu 318 milioane...vreo 10000 mii euro pana am avut-o in mana cu toate taxele platite. lada niva costa 4600 euro in rusia + taxele pentru europa+ bull bar+ clima+ piele in interior, plus full full full costa sub 12 mii euro, cu tot cu servodirectie si troliu. drept ii ca nu are porbagaj la fel de mare ca loganul dar pentru 4x4 pentru ce am cumparat-o eu este cea mai buna masina . un unchi de-a meu are un frontera nou...si nu face fata pe unde ma duc eu la cabana...si a dat cu mult peste 20 mii euro cu toate platite. sunt curios de loganul 4x4, poate sgm-u ne va face intre timp un 1310 cu 4x4 nos, turbo si alea alea |
e super tare modelu....se mai diversifica si astia de la dacia....adevarul e ca lada niva e cel mai bun 4X4...da speram sa nu o de in bara nici loganul..poate pana atunci mai scot si ei un motor..unu mai puternic
|
:shock: asta e dacie??!!! :shock: pai incep si ai nostri sa faca masini mai klumea :) ca loganu dupa mine a fost dezastru :D.Stopurile seamana cu alea de la Volvo :) Felicitari celor de la dacia! :tenisclap
|
Din punct de vedere al designului arata bine.Sa speram ca pana in 2010 se tin astia de cuvant.
|
ce e misto la "4x4" asta farurile si lampile spate in rest :-&
|
scurt pe 2 : urat !!! noroc d faruri si stopuri ce o mai infrumuseteaza si deja celebrele plasticuri ce ma fac sa inebunesc cand le vad !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning