![]() |
Re: Club TICO
quick shifter cel albastru arata bine, insa gandeste-te, ar fi o chestie urata sa-i copiem pe prietenii nostri polonezi cu tico lor. Oricum inca mai asteptam idei :) si knd va fi cazul o sa facem o sigla. iar pe acea sigla va trebui sa scriem ceva, nu e buna ideea cu ce am scris eu ?
|
1 Attachment(s)
Pai nu vreau sa-i copiem, dar putem sa-i imitam putin....eu am schimbat culoarea ca sa vin cu o idee in plus. Nu as vrea sa folosim chiar desenul asta cu Tico, insa poate ne ajuta un designer de pe forum sa facem unul stilizat, inspirat dupa cel verde/albastru. Daca aveam timp, il faceam eu manual, insa...nu prea am.
In legatura cu textul, eu zic ca ar merge reformulat un pic. De exemplu: |
frate ... e super scrisu :) e clar scrisu ala ramane... insa ramane o enigma ce facem cu sigla ? io zic, ca fundalul il putem lasa albastru ce l-am pus eu. ce zici ?
|
Haideti mai baieti ,ce mai urmeaza ? Aveti incurajarile mele !!!
Topser batranu ! :lol: |
si cu mine ink 1 ...hai k o punem de-un gratar :))) oriunde oricand vin dupa ce i-au carnetu ...km greu la drum lung cu sormea:P
|
Si eu am Tico si sunt foarte mandru de el, ce draq pt. 4700$ noua e cea mai tare masina din Romania. Al meu are 9 ani si nu s-a stricat nimik la el. Deci puteti conta si pe mine.
|
Quote:
|
si oameni buni pana la uram facem si noi un club de tico ;) k si eu am tico si imi place ;) o sa il modific cat de curand ;)
|
Salutare. Foarte tare ideea, un club tico, dar cred ca o sa fie o problema in privinta intalnirilor.
Mult succes in continuare. |
ideea este ca daca chiar ne dorim un club al nostru, un club din care sa facem parte noi astia cu masinutzele noastre, il putem realiza :) acum ramane ideea cu sigla, sigla pe care o sa o purtam pe masinutzele noastre si cu care o sa ne mandrim :) ...insa ea deocamdata ne da mare bataie de cap sigla , dk aveti voi o ideea puneti-o aici, e bine venita :) Intr-adevar o sa fie mai greu cu intalnirile...greu da` nu imposibil, o sa stabilim o data si un loc si acolo o sa ne intalnim :) dar pana atunci va trebui sa definitivam ideea aceasta de club :) si inclusiv membrii
|
sa nu ma entuziasmati aiurea ca e nashpa senzatia:)) io zic mai bine purtam discutiile de club intr-o conferintza pe mess...decat pe forum ;) in rest totu suna bine rau :peace:
|
OK, sa incepem sa facem schimb de ID-uri:
Eu am quick_5hifter, ca si aici. Ar fi bine sa ne facem fiecare cate un user-group separat pentru messenger, intitulat sugestiv: Club Tico - sau ceva asemanator :D |
e super ideea cu messu :) ID meu e: ovidiu_junior
|
ID-ul meu e: monel_2311
|
eu am : " am_shi_io_aidi_de_mesinger " =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning