Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

ovis 13-04-07 07:47

Re: Club TICO

quick shifter cel albastru arata bine, insa gandeste-te, ar fi o chestie urata sa-i copiem pe prietenii nostri polonezi cu tico lor. Oricum inca mai asteptam idei :) si knd va fi cazul o sa facem o sigla. iar pe acea sigla va trebui sa scriem ceva, nu e buna ideea cu ce am scris eu ?

quick_5hifter 13-04-07 16:17

1 Attachment(s)
Pai nu vreau sa-i copiem, dar putem sa-i imitam putin....eu am schimbat culoarea ca sa vin cu o idee in plus. Nu as vrea sa folosim chiar desenul asta cu Tico, insa poate ne ajuta un designer de pe forum sa facem unul stilizat, inspirat dupa cel verde/albastru. Daca aveam timp, il faceam eu manual, insa...nu prea am.

In legatura cu textul, eu zic ca ar merge reformulat un pic. De exemplu:

ovis 13-04-07 23:02

frate ... e super scrisu :) e clar scrisu ala ramane... insa ramane o enigma ce facem cu sigla ? io zic, ca fundalul il putem lasa albastru ce l-am pus eu. ce zici ?

topser 16-04-07 19:26

Haideti mai baieti ,ce mai urmeaza ? Aveti incurajarile mele !!!
Topser batranu ! :lol:

mad_mario 16-04-07 20:42

si cu mine ink 1 ...hai k o punem de-un gratar :))) oriunde oricand vin dupa ce i-au carnetu ...km greu la drum lung cu sormea:P

moise 16-04-07 21:16

Si eu am Tico si sunt foarte mandru de el, ce draq pt. 4700$ noua e cea mai tare masina din Romania. Al meu are 9 ani si nu s-a stricat nimik la el. Deci puteti conta si pe mine.

quick_5hifter 17-04-07 00:50

Quote:

Originally Posted by topser (Post 854866)
Haideti mai baieti ,ce mai urmeaza ? Aveti incurajarile mele !!!
Topser batranu ! :lol:

Pai cum ce urmeaza? Se intrezareste un bar-b-q in curand :lol: mai ramane sa stabilim CUC'u (cand-unde-cum) ;)

curent_4all 17-04-07 01:43

si oameni buni pana la uram facem si noi un club de tico ;) k si eu am tico si imi place ;) o sa il modific cat de curand ;)

braconieru' 17-04-07 08:14

Salutare. Foarte tare ideea, un club tico, dar cred ca o sa fie o problema in privinta intalnirilor.
Mult succes in continuare.

ovis 17-04-07 10:27

ideea este ca daca chiar ne dorim un club al nostru, un club din care sa facem parte noi astia cu masinutzele noastre, il putem realiza :) acum ramane ideea cu sigla, sigla pe care o sa o purtam pe masinutzele noastre si cu care o sa ne mandrim :) ...insa ea deocamdata ne da mare bataie de cap sigla , dk aveti voi o ideea puneti-o aici, e bine venita :) Intr-adevar o sa fie mai greu cu intalnirile...greu da` nu imposibil, o sa stabilim o data si un loc si acolo o sa ne intalnim :) dar pana atunci va trebui sa definitivam ideea aceasta de club :) si inclusiv membrii

dodge_this 18-04-07 14:07

sa nu ma entuziasmati aiurea ca e nashpa senzatia:)) io zic mai bine purtam discutiile de club intr-o conferintza pe mess...decat pe forum ;) in rest totu suna bine rau :peace:

quick_5hifter 18-04-07 16:18

OK, sa incepem sa facem schimb de ID-uri:
Eu am quick_5hifter, ca si aici.

Ar fi bine sa ne facem fiecare cate un user-group separat pentru messenger, intitulat sugestiv: Club Tico - sau ceva asemanator :D

ovis 18-04-07 19:04

e super ideea cu messu :) ID meu e: ovidiu_junior

braconieru' 18-04-07 19:13

ID-ul meu e: monel_2311

dodge_this 18-04-07 23:59

eu am : " am_shi_io_aidi_de_mesinger " =))

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning