Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Farashelu' meu! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/37936-farashelu-meu.html)

dj05fmx 11-04-07 09:54

Re: Farashelu' meu!

frate am primit mesaju aseara sa vin la motorX la suc (bere) da nu am putut ca eram prin oras cu treaba...:( as fi venit zau! si oricum MIC era la tara :)

**COSMIN** 12-04-07 10:52

imi cer scuze de off topic , dar din cauza pasiunuii care o impartim toti am facut un hub pentru totzi oltictistii :D .. aceasta este adresa 86.104.85.71:411 . datzi si voi la ceilaltzi ca sa putem vb si shara cu totii acolo. va astept. si va rog mult sa intratzi cu nick-ul de aici ca sa ne putem recunoaste mai usor. Numai Bine.

dj05fmx 13-04-07 01:33

grasule frate am plecat cu bluza ta pe mine :) sa nu zici ca te-am lasat desbracat :))! bafta

Danutz Bratosin 14-04-07 15:48

frumoasa masina nu am ce zice si vopseaua e super...dar dc nu am vazut-o la ziua tunningului alaturi de PMD si JJS? la no speed limit? era mai marfa dak era si asta

Danutz Bratosin 14-04-07 18:22

si XXS ar fi fost marfa sa fie la salon dar dak nu sa putut asta e...apropo pitic isi vinde iar masina...bmw-ul ursulet este pus in vanzare cere 5000 euro parca pe el nush sigur eu asa am inteles

mistreku 15-04-07 00:53

nu am considerat ca e o mashina care sa se preteze la expozitzie tuning..mai e mult de lucru pe detalii..shi cred ca cea mai importanta partea a tuningului sunt detaliile.

sanducu_georgescu 15-04-07 01:29

mistreku,explica-mi te rog cum vine chestia asta,comprimat?ajuta-ma,poate mi-l fac si eu.ms.id sanducu_georgescu.

sanducu_georgescu 15-04-07 01:39

mistreku-le,daca ma receptionezi da-mi te rog niste detalii despre comprimarea motorului la oltcit.ms.

mistreku 15-04-07 09:32

tzi-am dat "add"..itzi zic pe mess..parerea mea, ca nu prea se merita..

Danutz Bratosin 15-04-07 12:09

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 851962)
nu am considerat ca e o mashina care sa se preteze la expozitzie tuning..mai e mult de lucru pe detalii..shi cred ca cea mai importanta partea a tuningului sunt detaliile.

dak arata asa cum e in poze iti zic 100% k merita sa vii cu ea la expozitie e super marfa nene nu conteaza k ai probleme la motor sau alte chestii nu trebuia sa faci liniutze sau alte chestii trebuia sa fie si ea acolo prezenta langa PMD si JJS k vad k si u esti tot la No Speed Limit....ar fi fost marfa parerea mea si cred k si altii ar fi vrut sa fii acolo

Radu.Dobromirescu 16-04-07 22:48

Frumoasa masina bafta in continure

mistreku 16-04-07 22:50

saru'mana! shi mie imi place cum da la exterior..pacat ca nu prea e reushit motoru'.. sper sa-l pun la punct shi pe asta..

mistreku 16-05-07 13:45

am reushit sa rezolv shi partea cu motorul..mai am sa arunc o cutie de viteze mai reushita pe ea shi gata! snt aproape gata! :D

Radu.Dobromirescu 16-05-07 19:18

BV Frate foarte tare imi place culoarea la nebunie...

mistreku 19-05-07 14:30

bleu spatzial, mi se pare..e de policolor..nu e vreo shemecherie de vopsea, da' da bine pe mashina!

All times are GMT +2. The time now is 09:21.

- Copyright 2026 4Tuning