Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Burn Matiz? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/37926-burn-matiz.html)

SUPAPA_Jr 16-06-07 00:10

Re: Burn Matiz?

cu spatele cred ca dai mai bine burn...tinand cont ca R e cea mai joasa viteza...asa ca...frana de mana trasa...si burn inapoi :)

Bogdan YBR 17-06-07 00:02

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 944322)
nici nu intra, mie imi cāraie

pai tre sa fii in miscare adica deplasare lenta :) nu viteza si cu ambreiaj la fund intra garantez yo.asta zic pt ca stiu ca ai cielo deci la a mea merge(a)

sKyNeT 19-06-07 10:41

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 950555)
cu spatele cred ca dai mai bine burn...tinand cont ca R e cea mai joasa viteza...asa ca...frana de mana trasa...si burn inapoi :)

cum adica e cea mai joasa viteza ?????

ZerO_CooL 19-06-07 19:20

Probabil s-a referit la faptul ca raportul de transmitere pentru marsarier e mai mare decat cel pentru a I-a... cea ce ar fi facut ca marsarierul sa fie cea mai scurta treapta... dar nu e asa... a I-a e cea mai scurta ( avand raportul de 3.818 ), marsarierul are 3.583 raportul.

SUPAPA_Jr 20-06-07 16:21

Nu am stiut asta :) greseala mea atunci...

Bogdan YBR 20-06-07 16:43

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 956349)
Probabil s-a referit la faptul ca raportul de transmitere pentru marsarier e mai mare decat cel pentru a I-a... cea ce ar fi facut ca marsarierul sa fie cea mai scurta treapta... dar nu e asa... a I-a e cea mai scurta ( avand raportul de 3.818 ), marsarierul are 3.583 raportul.

stie stie ca au facut unii experimente impreuna :)

Arry 26-06-07 00:58

Reteta personala: gasesti una bucata prag inaltut [exemplu concret in Mamaia pe faleza unde se termina piatra cubica dinspre Perla si incep pavelele de la Cazino], urci usor cu fata, cand ajungi cu rotile din spate la prag opresti, tragi frana de mana, bagi a1a, turezi, dai drumu la ambreiaj...si faci burnout :twisted:

Sindrom 27-06-07 12:23

si ma duc pana in mamaia sa fac burn???

Arry 27-06-07 14:50

pai shi`asha e sezon :D

Sindrom 30-06-07 19:26

bine io nu ma duc in mamaia ca nu-mi place....sunt satul de aglomeratia din bucuresti! mai dau si acolo tot de aceasi aglomeratie...e prea mult

Arry 30-06-07 19:28

Atunci vii iarna...e gol, intuneric...chiar romantic :love:

Acu pe bune...chiar nu e nici un prag in Bucuresti?

SUPAPA_Jr 30-06-07 19:49

nu prea...le-au mancat baietii care au dat burnout inainte :)=))
Totusi...ar trebui sa asezi rotile din fata pe praf si spatele pe tare...si curat si ar trebui sa mearga....dar da-i si turatii ca sa nu se opreasca rotile :))

Bogdan YBR 03-07-07 22:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 974894)
nu prea...le-au mancat baietii care au dat burnout inainte :)=))
Totusi...ar trebui sa asezi rotile din fata pe praf si spatele pe tare...si curat si ar trebui sa mearga....dar da-i si turatii ca sa nu se opreasca rotile :))

daca ai sincronizare intre craci iese si pe aceeasi siprafata. dar reteta ti-o dau yo:

- 2balauri sa te tine bine
- 1 pasionat sa te tina si ala.
nu dau nume dar la mine asa a mers.dupa ce a rupt aderenta mi-au dat drumu.

ZerO_CooL 05-07-07 11:07

Iar minti lumea ma ? :lol:
Spatele era pus pe asfalt rugos... si fata pe lucios.

All times are GMT +2. The time now is 02:38.

- Copyright 2026 4Tuning