![]() |
Re: Burn Matiz?
cu spatele cred ca dai mai bine burn...tinand cont ca R e cea mai joasa viteza...asa ca...frana de mana trasa...si burn inapoi :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Probabil s-a referit la faptul ca raportul de transmitere pentru marsarier e mai mare decat cel pentru a I-a... cea ce ar fi facut ca marsarierul sa fie cea mai scurta treapta... dar nu e asa... a I-a e cea mai scurta ( avand raportul de 3.818 ), marsarierul are 3.583 raportul.
|
Nu am stiut asta :) greseala mea atunci...
|
Quote:
|
Reteta personala: gasesti una bucata prag inaltut [exemplu concret in Mamaia pe faleza unde se termina piatra cubica dinspre Perla si incep pavelele de la Cazino], urci usor cu fata, cand ajungi cu rotile din spate la prag opresti, tragi frana de mana, bagi a1a, turezi, dai drumu la ambreiaj...si faci burnout :twisted:
|
si ma duc pana in mamaia sa fac burn???
|
pai shi`asha e sezon :D
|
bine io nu ma duc in mamaia ca nu-mi place....sunt satul de aglomeratia din bucuresti! mai dau si acolo tot de aceasi aglomeratie...e prea mult
|
Atunci vii iarna...e gol, intuneric...chiar romantic :love:
Acu pe bune...chiar nu e nici un prag in Bucuresti? |
nu prea...le-au mancat baietii care au dat burnout inainte :)=))
Totusi...ar trebui sa asezi rotile din fata pe praf si spatele pe tare...si curat si ar trebui sa mearga....dar da-i si turatii ca sa nu se opreasca rotile :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
- 2balauri sa te tine bine - 1 pasionat sa te tina si ala. nu dau nume dar la mine asa a mers.dupa ce a rupt aderenta mi-au dat drumu. |
Iar minti lumea ma ? :lol:
Spatele era pus pe asfalt rugos... si fata pe lucios. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning