![]() |
Re: Achizitie - masina SH
Quote:
|
1) Corsa B 1.2 - in 1000 euro cred ca vei gasi inmatriculate, sau daca zici ca vei dispune de niste bani pt inmatriculare in toamna, poti gasi una neinmatriculata, insa cu motor de 1.0 si cu servo-directie, geamuri electrice etc. (mai noua in principiu).
2) Vw Polo 6n 1.0 50 cp sau 1.3 (nu iti recomand versiunea 1.0 si 43 cp, consumul e mai mare iar puterea, evident, mai mica). In pret te incadrezi sigur. Atentie la ambele masini sa nu fie prea ruginite, sunt totusi masini de 15+ ani, inevitabil vor rugini, insa atunci cand te uiti pe dedesubt si vei gasi gauri de sarpe in caroserie, iti recomand sa te uiti la altele. 3) Vw Golf 2/ Jetta Mk2 1.6 td 80 cp - stiu ca sunt masini vechi, insa la capitolul fiabilitate, costuri de intretinere si mai ales consum stau mult mai bine decat alte masini mai noi. Nu vei beneficia de AC, insa asa cum a zis si un coleg, AC-ul va fi ultima ta grija:D P.S. Un bmw e36 in ~1000 euro (indiferent de placutele de inmatriculare) e un sac fara fund in care arunci bani dupa bani, nejustificati si fara folos:rolleyes2 Ce iti mai pot recomanda e sa nu te grabesti in achizitionarea unei masini, ba mai mult decat atat, incearca sa mai strangi niste banuti, e vara, e vacanta, nu prea cred ca ai nevoie de masina. Cand vine toamna, mai pui ceva peste acesi ~1000 euro si vei putea cumpara o masina ceva mai noua sau cu dotari mai bune. Insa ai grija sa ai mereu 2-300 euro pusi deoparte in caz de ceva, nu uita, sunt masini vechi, in orice clipa se poate defecta o componenta importanta. Dar parerea mea e ca o masina din asta ,,expirata'' cum zic unii, poate rezista mult mai mult decat una cu 1-2 generatii mai noi. In anii '80 respectiv anii '90 s-au produs cele mai fiabile modele de autoturisme, unde se mai adauga un cost de intretinere mai redus, ramane doar problema consumului:D |
eu unu' nu-ti recomand golf2 sau jetta.
Totusi, o masina din 90 are deja 23 de ani, iar una in stare buna...nu o vei gasi la vanzare deloc - sau daca o gasesti are un pret de nu-ti vine a crede. Iar decat sa cumperi una muncita si neingrijita care se strica in fiecare saptamana................mai bine bicicleta. |
Quote:
|
+1 pt fiat din 2001
Ti-ai mai cumparat ceva?:-) |
Si eu sunt pro Fiat Punto modelul 2000-2003, pe la 1000 si ceva poti gasi neinmatriculate.
Recomand versiunea 1.2 16 valve 80 cai putere, cutie 6 viteze (sporting):D |
Quote:
Am cautat eu atunci si nu am gasit. |
Quote:
http://www.tocmai.ro/fiat-punto-taxa...-10677796.html http://www.tocmai.ro/fiat-punto-sporting-10647868.html |
Salutare si bine v-am gasit. Urmeaza sa imi iau o masina in zilele urmatoare si nu stiu exact ce sa aleg. Bugetul e pe la 2500 de euro si variantele sunt urmatoarele:
1. Volkswagen Polo 6n sau 6n2 din 2001 -motor 1400cm TDI 75 CP -rulaj 165.000 km -varianta Confort - 5 portiere - pret: 2450 euro - dotari: climatronic, proiectoare, geamuri electrice fata, volan+scaun sofer reglabil, casetofon+cd original vw, trapa electrica; 2. Seat Ibiza din 2000 - motor 1.4 MPI 75 CP - rulaj 190.000 km - 5 portiere - pret 1500 euro - dotari: Cimatronic, 4 x Geamuri electrice , 4x AirBag , Oglinzi electrice incalzite , A.B.S. , Computer bord , Volan reglabil , Scaun sofer reglabil si pe inaltime , Inchidere centralizata , Servo, Proiectoare ceata 3. Ford Fiesta din 2002 - motor 1.4 benzina 80 CP - rulaj: 137.000 - 5 portiere - pret: 2500 de euro - dotari: Aer conditionat, Geamuri electrice, ABS, 8 Airbag-uri, Scaun sofer reglabil pe inaltime, Inchidere centralizata. Mentionez ca masina imi trebuie mai mult petru oras, 1-2 drumuri lungi pe luna. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ma duc sa plang in perna. |
Wow...nu am mai intrat de ceva timp, asa ca am ramas uimit de cate reply-uri am primit :))! Inca nu mi-am luat; astept sa termin si sesiunea de restante de pe 7-15 iulie si apoi ma dedic numai cautarii de masini. Dintre toate, fiat punto mi se pare cea mai accesibila si ca pret si ca desing si dotari. Va dati seama ca in momentul in care ma decid sa cumpar o sa o supun la toate testele posibile, chiar daca ma mai ajunge 100 de euro. Prefer sa pierd 100 de euro decat sa bag inca 1000-2000 dupa ce am cumparat-o. Acum 1-2 zile a aparut un articol pe internet despre ocolirea taxei de mediu prin partaj. Cica sunt deja mii de masini inmatriculate in acest fel. Ce parere aveti? Daca metoda merge, treaba se schimba! Probabil ca imi voi permite una mai scumpa neimatriculata ( un fiat punto tot din 2001-2002, insa mai ingrijit)
Exemple : http://*************/fiat-punto/1774136.html http://*************/fiat-punto/1775274.html http://*************/fiat-punto/1777425.html E auto. ro site-ul. Nu stiu cum sa scriu fara cenzura. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning