Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   LUNI 9.04.2007 ``Gratar&Iarba Verde a` la 4tuning`` la Cheile Dobrogei!!! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/37779-luni-9-04-2007-gratar-and-iarba-verde-4tuning-cheile-dobrogei.html)

CT-07-APV 06-04-07 15:19

Re: LUNI 9.04.2007 ``Gratar&Iarba Verde a` la 4tuning`` la Cheile Dobrogei!!!

Deci ideea pentru topicul asta era cine vine nu cine nu vine... Cred ca de asta a facut ERY un topic special. Cine nu vine si are alte planuri ok distractie placuta si sa va distrati mai bine ca noi. Eu unul merg 100%. Care vine sa zica clar aici.

ERY 06-04-07 18:02

Da cine vine sa posteze nici are de zis altceva sa nu se deranjeze.

sonykel 06-04-07 23:27

bai peter nush ce te bagi atat in seama... ma faci sa zic lucruri urate. tu in primu rand nici nu ai cu ce sa ajungi acolo va trebui sa te rogi de cineva sa te ia cu mashina cum faci shi in port.ce faci vi cu taxiu? iar ptr gaby,frate daca pleci cu idea de bisericutze de acasa asha va shi fi... normal ca nu osa facem un gratar cu toti..
din 2 mari motive:
1. ar dura foarte mult sa preparam ptr toti.
2. cu cat suntem mai multi care punem bani la un loc sunt mai multi care se gasesc sa comenteze.
dar asta nu inseamna ca nu ne vom distra shi ca nu vom pleca cu totzi adica inainte de inserat.
asha ca fiecare gashka va pune bani va veni cu friptura ei cu grataru ei... shi normal ca o sa facem impreuna ca doar nu o sa stam unu intrun coltz al padurii uni intrun coltz... o sa stam impreuna.ce vrei acum sa stam shi pe aceashi patura cu totzi?
eu cel putzin ma chinui sa adun lumea sa ne mai cunoashtem nu ma dau batut ``cu una cu doua``

Plecare se va face de la Aqua Magic... ne intalnim acolo cu portabagjele pline cu tot cu cumparaturi shi plecam spre Cheile Dobrogei... Ora inca nu sa stabilit...
Shi ca ajutor carmangeria de la dobrogea din mamaia acolo in spate la KMY`s e desckisa shi Luni de la 8-14...
Pretzuri estimative:
35 de mici 180de mii
1kg de carnatzi 200de mii
1kg de ceafa(gata feliata gata condimentata) 200de mii
1kg de carbuni 100de mii

PS tot ptr peter... titlu topicului specifica clar Gratar luni 09.04.2007 a2a zi de Pashti... nu gratar de craciun nu de revelion nu de 1mai... deci nu vi u shi zici ca so lasam pe alta data... cand vrei alta data vii u cu ideea locu shi data...
PS ptr restu amatorilo luni slabe shanse sa ploua... 90%vreme frumoasa taman buna de gratar... vedeti linku cu temperaturile shi uitativa la meteo...

Most_Wanted 06-04-07 23:28

daca ma ia si pe mine cineva in masina pate vin .....daca aveti careva vreun loc ....poate ma anuntati si pe mine

sonykel 06-04-07 23:29

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 837837)
daca ma ia si pe mine cineva in masina pate vin .....daca aveti careva vreun loc ....poate ma anuntati si pe mine

vorbeshte cu cezar(CDA) la mine shi la APV e plin...

peter 06-04-07 23:32

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 837835)
bai peter nush ce te bagi atat in seama... ma faci sa zic lucruri urate. tu in primu rand nici nu ai cu ce sa ajungi acolo va trebui sa te rogi de cineva sa te ia cu mashina cum faci shi in port.ce faci vi cu taxiu? iar ptr gaby,frate daca pleci cu idea de bisericutze de acasa asha va shi fi... normal ca nu osa facem un gratar cu toti..
din 2 mari motive:
1. ar dura foarte mult sa preparam ptr toti.
2. cu cat suntem mai multi care punem bani la un loc sunt mai multi care se gasesc sa comenteze.
dar asta nu inseamna ca nu ne vom distra shi ca nu vom pleca cu totzi adica inainte de inserat.
asha ca fiecare gashka va pune bani va veni cu friptura ei cu grataru ei... shi normal ca o sa facem impreuna ca doar nu o sa stam unu intrun coltz al padurii uni intrun coltz... o sa stam impreuna.ce vrei acum sa stam shi pe aceashi patura cu totzi?
eu cel putzin ma chinui sa adun lumea sa ne mai cunoashtem nu ma dau batut ``cu una cu doua``

Plecare se va face de la Aqua Magic... ne intalnim acolo cu portabagjele pline cu tot cu cumparaturi shi plecam spre Cheile Dobrogei... Ora inca nu sa stabilit...
Shi ca ajutor carmangeria de la dobrogea din mamaia acolo in spate la KMY`s e desckisa shi Luni de la 8-14...
Pretzuri estimative:
35 de mici 180de mii
1kg de carnatzi 200de mii
1kg de ceafa(gata feliata gata condimentata) 200de mii
1kg de carbuni 100de mii

PS tot ptr peter... titlu topicului specifica clar Gratar luni 09.04.2007 a2a zi de Pashti... nu gratar de craciun nu de revelion nu de 1mai... deci nu vi u shi zici ca so lasam pe alta data... cand vrei alta data vii u cu ideea locu shi data...
PS ptr restu amatorilo luni slabe shanse sa ploua... 90%vreme frumoasa taman buna de gratar... vedeti linku cu temperaturile shi uitativa la meteo...

eu nu am zis sa nu veniti voi...eu am zis ca e pastele..ca plm...si ce te ***e pe tine cu ce vin eu ? cand m-am rugat eu de cineva sa ma ia din port sau ceva ?? am rams vreo data amanet ? asa ca....

Most_Wanted 06-04-07 23:37

petereeeeee...taci ...si tu sonykel ..nu va apucati acum de cearta sa umpleti topicu aiurea de certuri ...taceti si voi amdoi din gura ....ce draq va certati ...fiti ma baieti de treaba

peter 07-04-07 00:14

am vb cu el pe mess nu e problema..:) nu ne certam..si nici nu ne-am certat nu e asa "zmeurica" ? :)

sonykel 07-04-07 00:15

dap doar imi sarise mushtaru... oricum ery lasal postu ca atentionare ptr alti amatori de ``senzati tari``

CT-07-APV 07-04-07 03:58

Propun ora de intalnire sa fie ora 10. La ora aia nu e nici prea devreme nici prea traziu adik avem timp sa cumparam sa ne adunam si pe la 10:15 la plecam. Ganditiva ca o sa fie multa lume acolo si daca ajungem prea tarziu no sa mai gasim un loc bun. Si asa e destul de tarziu ca facem in jurul a o ora drumul.

sonykel 07-04-07 09:24

Bun deci la ora 10 ne strangem la Aqua Magic(cu cumparaturile deja facute) la 10:15 deja am plecat...

SHM-ule vi ma?CDA-ule la fel vi ma?ZZZ-ule vi ma?

Psycho 07-04-07 11:18

da mah vin si eu da care aduce gratar ??? .. k io n`am ... adica nu mici si restu ... ci fieru ;)

CT-07-APV 07-04-07 11:57

Pai am eu gratar da vroiam sa vin cu Loganu... si nul bag in Logan. In schimb am eu loc pt oameni care vreti sa mai veniti

ERY 07-04-07 12:29

Bah eu am un gratar...da din ala cumparat din mol...adica..mai micut...in principiu vin si eu

Psycho 07-04-07 12:35

Pai sa vad de unde fac si eu rost de 1 .. sa iau si nishte carbuni ... si ma duk acum sa iau de ale gurii ;) ... daca gasesc ceva prin magazine :D

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning