![]() |
Re: hemi cuda
era o balarie gen american muscle, dar e kit replica pe alta masina. si eu m-am intrebat ce o fi fost modelul de baza...e negru, la standul M.N.C (langa matizul negru tunat extrem)
|
Hemi cuda pe ebay:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1971-...QQcmdZViewItem 800.000$ ... ce masina v-ati lua de 800.000$ :lol: nu stiu daca e la panarama pretu sau chiar atat ajunge o cutie d-asta veche |
Quote:
intra si tu aici si zine cu cat se vand aceste cutii.. |
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
mustang vs mustang
http://www.metacafe.com/watch/338268/mustang_vs_horse/ |
hai las-o ca mai e si vrajeala....oricum astia au laudat aston martin si e varza...testat la fifth gear...si soferu e penal...si emisiunea...ridica in slavi masinile englezesti
p.s.suntem off topic...aici e vb de hemi cuda...o masina mult prea tare |
4 Attachment(s)
Asta era la 4TuningDays... la stand la M.N.C
|
DB9 Vanquish nu are cum sa fie, ca sunt doua modele diferite. E adevarat ca DB 9 , e lucrat dupa fratele mai mare Vanquish, dar e o masina adevarata, poate cel mai frumos Aston..chiar mai frumos decat DB7, chiar daca dupa Jeremy Clarkson, DB7 e mai frumos si mai bine proportionat!
|
sry...my bad..trebuia sa pun un sau acolo, da eram distras ;)...nu mai tin minte exact...o sa caut emisiunea
|
Uita-te la filmu Hot Metal cu Jeremy Clarkson!
|
Quote:
|
technical specs..dupa ce o sa se ajunga acolo..inca nu sa modificat nimik la motor! Daca reusesc sa mai strang ceva finante sa mai bag in motor.
1.6L benzina, 55kw |
incearca sa imite un muscle dar dupa mine fara succes
de ce? pt ca lipsesc cele 3 caracteristici: marime putere sunet nu va suna ca un hemi, nu va avea puterea bruta a unuia, nu va fi enorma si nu va avea acel aer de muscle dar totusi e ceva dragut s-o stapanesti sanatos :P e mult mai bine decat alte aiureli sau tuninguri ieftine |
Quote:
|
pai e ford ce vezi tu national acolo? PROPRIETARU?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning