Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

LEXUS 23-02-05 18:37

sau ai putea sa te duci la un producator auto si sa-ti montezi primele geamuri Atermice pe dacie 8) ...care-s cele mai avantajoase..sunt si colorate dk vrei..dar opresc si caldura...insa..dk n-ai si lunetele Atermice..degeaba :lol: . ai putea incerca insa

TufY 23-02-05 19:00

aha! mda lexus chiar maine ma duc si imi pun geamuri atermice!!!
ma gandeam sa imi pun si un dvd ............. mai bine ma duc la mtv cu ea!!! :lol: :lol:

Psycho 23-02-05 22:32

io le am ionizate p solenza .. asa e alea d pe spate si luneta sunt oglinda iar pe fatza sunt fumurii .. noaptea se vad negre .. dar ziua n`ai treaba sa intre caldura sau altceva mai ales vara ... dar acu ... sunt tzigan .. pun peste ionizate folie .. un medium black sa se inchida :p ... ahhahahaahha :twisted: deci parerea mea .. una sau alta .. tot ramai fara tallon ... dar la ionizate ramai mai greu .. eu am avut folie si timp d 3 luni nu s`a luat nimeni .. dupa aia mi`am gasit p unu si le`am dat jos ... asa .. la ionizate le am de 1 an si nu m`a oprit macar 1 data sa ma intrebe ce`i cu geamurile si nici in tara ..

TufY 24-02-05 16:36

pui folie doar pe fata?? peste ionizate??
eu asha ma gandeam sa fac!! am un logan si sapt viitoare ma duc la pitesti sa le ionizez si daca nu rezolv nimik acolo sa mi le ionizeze mai mult si pe fata ma risc sa pun folie pe fata( nu dinaia nesimtita sa nu se mai vada nimik prin ea!!! dar totusi putzin mai inchisa ca oricum daca pun dinaia inchisa se vede ca nuca in perete pe spate oglinda si pe fata negre!)

Monkey_Bz 24-02-05 18:17

Sincer cred k e mult mai avantajoasa folia ... NEOMOLOGATA! pt k si omologarea aia e un kk. cunosc pers care au avut folie \"omologata\" pe masina si tot le-au luat gaborii taloanele si au fost nevoiti sa si-o dea jos k sa-si le recapete. La folia neomologata iti ia talonu....ti-o dai jos....a 2-a zi t duci si dai 300 mii pe alta,ti-o pui....si dupaia cand t prinde....o ei d la cap

LEXUS 24-02-05 20:01

exista o singura firma din cate stiu AUTORIZATA pentru montarea de folii si a aparut si la TV daca tin minte..nu mai stiu exact..pe 7abc la emisiunea lui Lazarus

TufY 24-02-05 20:49

sunt mai multe firme ca monteaza folie autorizata!!!
ultima de care am aflat eu si este si cea mai ieftina este pe bulevardul Timisoara 120E!

GURU 25-02-05 09:23

Folii auto

1 Attachment(s)
Recomand foliile. Mai ales daca sunt omologate RAR. Aceasta omologare nu are doar rolul de a ne pune intr-o lumina mai buna in fata \"organului\" :oops: , ci si acela de a garanta calitatea.

TufY 25-02-05 14:56

marfa masina! :D si geamurile!

GURU 25-02-05 15:17

folii auto

1 Attachment(s)
De acord cu tine. Din pacate nu-i a mea. A fost \"facuta\" de mine.

GURU 25-02-05 15:17

folii auto

1 Attachment(s)
De acord cu tine. Din pacate nu-i a mea. A fost \"facuta\" de mine.

polifem 25-02-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Unde se gaseste asa ceva si cu cat!

apropos de poza ta xxdadixx ... tare mi-e ca este un frumos VT acolo ... uite-te la stopuri ... reflexia nu e greu de facut.

ajuta foarte mult shi unghiul din care e facuta poza ... putin din jos ... sa prinda cerul ...

TufY 25-02-05 18:14

GURU ce i-ai facut tu??? folia pe geamuri?? si cat costa daca e asta?? e autorizata??

XoRRo 25-02-05 21:35

daca iti pui folie clar nu e legal !!! a luat tata 3567890 amenzi si i-a luat talonu !!! (a dat folia jos, a luat talonu si a pus-o la loc :lol: )
cica nu ai voie folie pe nici un geam

SEBASTIAN 25-02-05 22:09

folie

Poate e greseala mea, doar v-am anuntat ca am anuntat o persoana mai mult decat autorizata sa va consilieze pe aceasta tema sin u am nominalizato. Este GURU !

All times are GMT +2. The time now is 07:42.

- Copyright 2026 4Tuning