![]() |
eu m-as duce eu cu masina mea, da daca nu ma duc cu gasca de la fanclub Titi Aur
daca puteti sa ajungeti la bv nu va faceti pb cu organizat-u ca organizez eu totul...mersu pe probe manactu etc...dar cel mai bine ar fi sa mergem cu totul stabilit de la cluj...ca o sa stam in locuri diferite ca eu am la cine sta in bv! ne intalnim joi in C sa vedem cine ce si cum ca asa vb aiurea numa |
no comment :x
vad ca iara se incepe cu vorbit in C si cacaturi de alea daca vreti sa povestim va invit la mine acasa. (PUNCT) Dooh! |
poi yo ce tot am scris in posturile anterioare? \"ar trebui sa ne intl sa vb\"...
|
mai tinerilor pai se ne strangem tatzi la o bere(fara alchool) shi sa ne hotaram live care vine shi cand mergem exact!!!!!!
|
ne intalnim la piry acasa daac ne-o invitat shi ne hotaram
numa prima data sa hotaram cand ne intalnim!!!!!!!!!!! |
totu ii OK numa faza cu berea fara alcool nu :lol:
|
bine piry deacord cu tine!
lasam masinile acas' si da-o colo de bere fara alcool! |
stiu pe cineva care ne-ar putea ajuta in legatura cu cazarea..si mancarea, destul de ieftin, la clubul dinamo..sau ceva de egnu...e de treaba tipu :)
|
poi ne rezolva vlad :D vlad bazat :wink: :lol: mancam la nea nelu cu pilotzii :roll: :crazy:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
cum adica vlad BAZAT? :crazy: :x :? |
ii un restaurant in Bv \"La Nelu\"
|
1 Attachment(s)
harta
|
tare tare ... dar io ... 01 si 02 nui loc :lol: ii vineri si sambata
|
recomandarea mea pt sambata ca vineri ii clar
ps 3 valea cetatii ps 5,6 babarunca si ps 9 vale cetatii, ii cu umpic de alergatura da se poate! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning