![]() |
re: Proiect EXL1500R - SPARTACUS
@ boh_325t - multumim mult pentru aprecieri, mai ales cand vin din partea cuiva care stie prea bine ce implica un asemenea proiect si sincer nici cu tine nu ne e rusine. :D
@ ct77pia - nu e Pulsar-ul, nu de data asta ;) @ Paul - fotografia aia sa tot aiba 1 an vechime, oare de unde o ai :rolleyes2 @ YULI-CLA - esti sigur sigur, raspuns final? :-P |
1 Attachment(s)
...:idea:
|
Ori cum GT-R trebue sa fie RASPUNS FINAL
|
Quote:
|
a lui theo este rosu ... asta vad ca e negru ....
|
un GT R cu o siluetă de invidiat, de vreme ce folosește carbon, dar si cu o pregătire de nota 10+. Parcă atat Theo cat si CZR ul isi comandaseră asa ceva sau cel putin erau interesati de o cură de slabire :), dar din cate stiu CZR ul nu a mai colaborat(sper sa nu-mi sară nimeni in cap, am citat doar o declaratie a lui de pe forum din iarnă, si mai mult decat atat acum are propiul service) cu EXL, deci mai mut ca sigur ar mai ramane decât Theo.
|
Quote:
|
Quote:
|
https://www.faceb ook.com/photo.php?v=613207362031293&set=vb.182542448436229 &type=2&theater
|
Quote:
1,58 60 ft si 265 viteza de iesire |
Quote:
|
…..si am revenit!
Dupa un drum de aproximativ 2500km pe ruta Bucuresti-Atena si retur, parcurs in totalitate pe propriile roti, proiectul EXL 1500R s-a intors acasa ca si castigator absolut al concursului Drag Day Elliniko.:D A fost un drum lung, dar overall o experienta foarte buna, ce ne-a permis testarea masinii in conditii reale de cursa si in compania unor adversari redutabili. Timpul realizat de 8,9sec/400m a fost o incununare binemeritata a efortului depus de intreaga echipa Exelixis Motorsport si ne plaseaza din nou in topul celor mai rapide GTR-uri R35 din lume. :twisted: Promitem sa revenim cu o prezentare pe larg a proiectului insa pana atunci va lasam in compania cronicii filmate a acestei deplasari. :arrow: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/-08nOSz_X64" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
FELICITARI! E cat se poate de tare!
|
Cand vedem si noi masina la treaba ? Tulcea 6-7 ceva ????
|
Im primul rand multumim tuturor pentru aprecieri.
Daca totul decurge asa cum ne dorim si timpul ne permite, dorim sa participam la evenimentul ce se va organiza la Tulcea. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning