Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Amicale (https://forum.4tuning.ro/706-amicale.html)
-   -   Multiplayer || Range Rover Sport (https://forum.4tuning.ro/706-amicale/376992-multiplayer-range-rover-sport.html)

UndergroundDesigns 04-06-13 17:25

Re: Multiplayer || Range Rover Sport

Vai vai vai... mno zi tu undergrounde pe care sa-l votezi?Toate sunt niste masini de exceptie dar balanta se rezuma la skelter reme si overdoze
Skelter:ca de obicei ai reusit sa ne uimesti cu lucrarea ta idei bune executii bune
Reme:foarte frumos kitul de la Lumma si se vede ca ai muncit ca sa se potriveasca totusi cayenne-ul nu are aceleasi forme cu range-ul
Overdoze:o culoare exceptionala executie buna un background foarte frumos
Daca s-ar putea v-as vota pe toti 3.Dar, votul meu va merge la Reme .Felicitari!

OverdozeCreatives 04-06-13 18:40

Quote:

Originally Posted by Skelter (Post 5490709)
Din punct de vedere al look-ului al atmosferei OverdoseCreatives are o atmosfera foarte misto. Lumina este lucrata foarte bine. Chiar daca masina are doar un kit wide fara alte modificari.

Multumesc!
Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5490921)
overdoze , imi place maxim cum ai reusit sa o aduci in background , luminatia , efectele , si evident rezultatul final !

Multumesc Mehe! Chiar daca nu mi-a fost adus la cunostinta de dimensiunea minima de lucru, data viitoare o sa lucrez mai mare si poate mai bine. :)
Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5491398)
Overdoze:o culoare exceptionala executie buna un background foarte frumos.

Multumesc, multumesc! Eu unul nu sunt mare mare fan VT, ci mai mult axat pe photo manipulari, de aici si blend-in-ul bun cu background-ul, pentru ca asta imi place sa fac, hai pe langa putin VT. Poate revin cu ceva mai bun in alt contest. :)

------
Votul meu s-a dus la Skelter, progresul il stiu de pe messenger, s-a obosit mult cu ea, a pierdut ore destule iar progresul e evident, felicitari!

Reme 04-06-13 19:23

acest battle a fost unul foarte reusit, ne dorim mai multe cel putin la fel de puternice, ba chiar mai in forta ca acesta. Competitori bagati materiale!

App: Multumesc tuturor pt voturile oferite :tenisclap:flower:

Skelter 04-06-13 19:40

Mai am o idee de masina pentru battle.
O sa fie inca un battle incitant. :D

UndergroundDesigns 05-06-13 21:11

Skelter asteptam urmatoarea masina :D

Reme 05-06-13 22:39

Quote:

Originally Posted by UndergroundDesigns (Post 5492607)
Skelter asteptam urmatoarea masina :D

skelter nu e obligat sa urce o masina. A fost amical...si egal.

UndergroundDesigns 06-06-13 08:30

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5492754)
skelter nu e obligat sa urce o masina. A fost amical...si egal.

Stiu Reme eu ma refeream la faptul ca Skelter a spus ca o sa mai fie un battle incitant si ca acum.coace ceva

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning