Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Old School (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school.html)
-   -   <My Car> Opel Manta (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school/376899-my-car-opel-manta.html)

ment 10-06-13 11:37

Re: <My Car> Opel Manta

Quote:

Originally Posted by AdamRs50 (Post 5493614)
pai mie imi plac caci fata o voi face gen mustang...

Am eu o idee, cum ar fi sa o faci gen Manta :D?

crywolf 10-06-13 12:45

Si chiulasa pe ce motor o pui ?

Tis-ul 11-06-13 16:00

Quote:

Originally Posted by ment (Post 5496752)
Am eu o idee, cum ar fi sa o faci gen Manta :D?

Cel mai bine. Tine-o originala !!

AdamRs50 16-06-13 10:25

clar SFI de 2.0... nu as vrea sa o las gen Manta ca nu ma atrage fata de la manta doar restul trupului:D

AdamRs50 16-06-13 14:38

2 Attachment(s)
am vrut sa se vada neaparat 18S-ul :P

FED express 18-06-13 20:16

Vad ca te-ai inhamat -daca pot sa zic asa- la un proiect ambitios.Masina este de exceptie, unul dintre modelele mele preferate de la Opel.Tot ce pot sa zic este ca iti doresc multa bafta si buzunar serios pentru a duce la capat proiectul.Bafta si te sustinem !!

AdamRs50 20-06-13 08:56

Multumesc mult de tot. Revin cu poze de indata ce termina pragurile.... sper ca pana in iulie sa termin si eu tablaria si sa prinda contur masina....mai apoi sa incep partea mea preferata si anume mecanica si designul interiorului

edwscho 24-06-13 19:15

las-o manta si nu o sa iti para rau. Sa faci din manta mustang nu e o chestie prea morala, plus ca sansele sa dai gres sunt foarte mari. Aveam si eu filme de astea in cap cand am luat masina si acum sunt foarte multumit ca nu am apucat sa o stric cu ceva.

AdamRs50 24-06-13 21:22

ideea e in felul urmator... nu vreau sa iasa mustang in totalitate doar vreau sa iasa cum imi place mie... de aceea vreau sa lucru ca cat mai putini oameni dar sa fie profi... de exemplu maine vine un tinichigiu la mine sa vada de praguri...la fel maine vine si un baiat de la o firma sa zic asa de tuning de la noi ca sa vada de serpisori sa imi dea un pret si sa mai vorbim una alta ce se mai poate face pe plan mecanic...
am un tovaras bun tot din Arad care se ocupa cu softuri si eu stiu ce minuni electrice si azi am fost sa ii dau ceasul caci as dori sa fac ceasul digita (sa fiu clar e vorba de ceasul ce arata ora si minutul) :)
o sa pun si un filmulet cand o fi gata... atata pot zice ca va fi cu display luminat verde si scris negru.8)

capricosti 25-06-13 22:08

Uite cateva Manta modificate (mai mult sau mai putin), poate iti sunt de folos pt a te inspira in relizarea proiectului tau...

http://tuningcars.us/thumbnails.php?album=525&page=1

Da clik pe o poza si poti vedea un album cu peste 70 de fotografii.

Bafta !

Iahim Priest 26-06-13 00:31

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5511116)
Uite cateva Manta modificate (mai mult sau mai putin), poate iti sunt de folos pt a te inspira in relizarea proiectului tau...

http://tuningcars.us/thumbnails.php?album=525&page=1

Da clik pe o poza si poti vedea un album cu peste 70 de fotografii.

Bafta !

Sunt bini di tăt Mantele alea...8)

S-o faci frumoasa si pe-asta!

Tis-ul 26-06-13 08:00

După părerea mea, cel mai bine ar fi să modifici ochelarii originali, să îi faci cumva mai sportivi, ca să se integreze mai bine.
Dacă nu vrei, am și niște faruri originale de Manta, doar că d-alea dreptunghiulare. Cum avea cea maro.

AdamRs50 26-06-13 20:47

Salut baieti! Maine seara o duc la sudor sa imi faca pragurile intre timp azi a venit si vopsitorul... e baiat klumea! dar pana voi ajunge la el e cale lunga... dupa cate am inteles pragurile vor fi gata vineri seara sau sambata dar nu e graba intre timp am si altele de facut... poate de ziua mea imi fac cadou un set de bucse dinalea powerflex....sa vedem ce oferta primesc...

AdamRs50 27-06-13 22:09

Asta seara am reusit sa o duc la un tinichigiu masinuta, sper sa fie ok baiatu a zis ca pe sambata ar vrea sa fie si el gata cu ele si apoi de luni probabil ma apuc de spatele masinii caci dupa cum am zis as vrea sa termin acuma in iulie cu tinichigeria cel putin de la usi in spate...caci tare m-am urat deja de tabla si as vrea sa incep cu motorul si toate cele.Azi am primit un mail de la cei cu bucsele acelea Powerflex si mai mult ca sigur le voi lua, asta inseaman 400 lire pentru toate bucsele pentru Opel Manta. A
Am sa rog maine tinichigiul sa faca ceva poze in timpul lucrarilor ca sa pot posta...

Noapte buna!!!!

AdamRs50 28-06-13 21:52

4 Attachment(s)
8)Revin cu pozele dupa interventia "chirugicala" ! pozele nu sunt prea clare caci le-am facut pe intuneric pe la ora 21:30 dar maine mai pun ceva poza... eu sunt multumit pana acuma de tinichigiu si are preturi foarte bune... vedem pe viitor caci cu siguranta voi mai lucra cu el!

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning