![]() |
Re:
Quote:
Dupa aceea au bagat astia de la Opel chip in cheie si contact. De aceea ai avut tu probleme . |
stiu :lol:
|
X-ray : salutare ... si bine te-am gasit acasa.... Dar din cate stiu eu ( si sper sa nu am informatiile grsite ) si GNT te-a avut pe tine in retrovizoare ... nu ii i-au apararea si nu il cunosc personal... daca gresesc corecteaza-ma....SI INCODATA BINE TE_AM GASIT ACASA SI SA NE VEDEM PRIN ORAS SI SA DAM NOROC SI SA MAI STAM DE VB..CA A TRECUT O GRAMADA DE TIMP
|
Re:
Quote:
M-a avut GNT-ul in retrovizoare cand am avut placa si discul de ambreiaj duse ... Acum e alta poveste ... am kit nou , si asta poate sa o confirme si el ca era in magazin cand l-am comandat. :lol: Sa vedem acum rezultatul ... Si cate eugenii vrea sa bage la mijloc. |
tu stii mai bine X-ray : am incredere .. oricum mersii ca mi-ai zis si mie sa mai ma pun si eu al punc cu ultimile detalii
|
Hmm! Mai multa lume te-a avut in retrovizoare si nu s-a repezit sa posteze.Da nu toti \"e\" rau ca altele.Una peste alta cat te-a costat ca al meu e gata rau.Ma refer tot kit-ul cu disc, placa, rulment.Dupa ce-l schimb mai bag eu niste eugenii.
|
Re:
Quote:
Pe bucati nu gasesti ... si daca e sa le iei asha te ajunge mai mult. M-au avut si altii dar tot respectul la 735 AC Snitzer , BMW 540 etc. Mai tzii minte drumul de la Braila inapoi cand am temelit Goful si am luat ceatza de la 5-ar ? |
Re:
Quote:
Pe bucati nu gasesti ... si daca e sa le iei asha te ajunge mai mult. M-au avut si altii dar tot respectul la 735 AC Snitzer , BMW 540 etc. Mai tzii minte drumul de la Braila inapoi cand am temelit Goful si am luat ceatza de la 5-ar ? De el vorbeam ... trepadushul ala la costum si cu ocheari. :lol: |
Ala era un pensionar de 5 lei cu masina de masina sub cur si care se dadea ca perversul cu 130 pana l-am enervat.Da gagica din golf are cosmare si acum de la cum s-a trezit din somn. :D :D :D :D
|
Gabi eu acum am vazut acest topic si asta ptr ca mi-au zis baietii
HAI sa vedem cum stau lucrurile la ora asta intre sfi-urile din oras(care se dau) GNT/DMX.....la ora cand ne-am dat la-am facut si martori juma de oras(numai pe timis si ferdinand) Acum aud ca face afirmatia nesimtita ca el m-a facut....NO COMENT REKIN /SAD......SAD castigator SAD/GNT GNT castigator SAD/DMX sad castigator.... Deci cam fiecare a facut pe altcineva .......si vorbim de sfi neumblat la motor sau cipat Acum sa-ti zic eu Domnu GABI cam care este pozitia mea DE DAT nu am sa ma mai dau cu NIMENI decat la LEGALE ptr ca sunt multi mancatori de k@k@t pe aici si multa invidie...apropo cand ne-am facut noi 2 si mi-ai dat 2-3 tiruri in fata(afirmatie facuta de Domnul George solenta rosie gxg)....si nu are rost sa-mi omor masina si sa se zica dupa aceea ca m-a facut nu stiu cine DOMNUL gnt am inteles ca are montata iar admisia LEXMAUL .....si auzind ca eu am probleme vrea revansa acum ca atunci se uita cum plec de langa el...in fine SCuze se gasesc mereu dar raman rezultatele si la ora asta in cta intre sfi-uri cam cele enumerate de mine mai sus sunt....... SA stii ca afirmatii de genul EU AM CEL MAI BUN SFI DIN ORAS nu tin la mine...si nu stiu ce te-a mintit lumea de mine dar stai calm ca daca te-a facut andrei te fac si eu si singurul motiv ptr care nu o mai bag momentan la linii este ca nu-i gases buba ptr care nu se mai alimenteaza la un moment dat si imi da in nas.........dar stai linistit ca am sa rezolv problema si atunci o sa stam toiti de vorba si vedem ce si cum Bafta si ne mai vedem pe strada |
Ne dam la primele legale daca altfel nu vrei si eu unul nu am afirmat ca am facut pe nimeni.Asa ca cel mai bine de acum incolo ne dam,filmam,si punem filmuletul aici sa vada si lumea de ce ne certam.Si eu tot de motoare neumblate vorbeam.
P.S. Mi-am luat si motor.Ne dam? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
dmx -le te-a batut sad????????????? |
da
|
pacat.as fii pus toti banii pe tine dar bine ca nu m-am bagat. :lol:
|
eu zic sa-i pui ca nu se stie....unii stiu ce zic eu :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning