![]() |
Putin offtopic, scuze; foarte recent a fost prezentat si A4 DTM 2005; m`am gandit sa il postez, ca arata ffff tare:
http://img228.exs.cx/img228/2322/242413yv.jpg |
1 Attachment(s)
Masina arata bine si nici performantele nu lasa de dorit insa mie imi place mai mult vechea versiune!Mie mi se pare mai agresiva si are mai multe posibilitati de tuning! :roll:
|
ca sunt mai multe posibilitati de tuning nu contest :D pt ca asa este..totul ii bine si roz la noul rs4 pana la motor dar este ceva nou asa a spus audi cu fsi technick bla bla eu unu as fi preferat un v8 biturbo sau tot un v6 biturbo dar ce sa faci asta este...sa traga pana la 8250 min/n!! este ceva..sa vedem ce spun testele si cum se comporta masina :wink: va fi sigur o comparatie inrele amandoua rs4 vechi vs nou...pe hartie ii asta nou putin mai rapid ..sa vedem si practic..
|
si eu sunt pentru varianta veche..parca-i mai stilata asa..asta nu-mi place deloc grila frontala..si parca nu este la fel de impozanta...nu stiu...oricum..e nOUA TEHNOLOGIC...deci normal ar trebui sa fie mai buna :wink:
|
=))
Offtopic
Ce bine imi pare ca ati patit si voi cum am batit noi cu BMW ! :twisted: :twisted: |
lol nu inteleg la ce te referi turbo?? faptul ca nu mai au motoare turbo??mda ii cam naspa sincer nu imi place deloc chestia asta masina este ok..dar faptul ca nu are un motor turbo ma oftica rau de tot..audi promite multe cu fsi asta ..dar nu prea cred..eu cai mai bun decat un motor turbo..pacat aici ii cam limitat cu tuningul dar sigur vor aparea kituri de turbo biturbo sau kompresor numai ca o sa coste...ceva..
|
Probail ca un kit biturbo ar fi pe undeva pe la 45000 de oiro ca ala de la HGP pentru R32 :roll:
|
3 Attachment(s)
cateva poze din genf :wink:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
:shock: mama mama cat de mult poate sa imi placa za new rs4 ... 420? :twisted: hi hi hi
|
Imi plac S-urile de la Audi sunt exxxxtrem de simpatice
|
1 Attachment(s)
Am prins S asta azi pe strada si iam tras cateva poze super simpatic chiar daca este un break
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning