![]() |
Re: Passat b5.5 matte black
frumos passat, cat te-a costat badboy-ul?
|
habar nu am, prelungirea a fost facuta de fostul proprietar...
|
Nu te intereseaza o prelungire la bara fata de la Rieger, pentru passatul tau? vezi in anunturile mele.
|
6 Attachment(s)
news, asa va arata masina iarna asta, la primavara se monteaza noua bara, jante mai mari, se va lipii de asfalt si... alte bunatati :)
|
Arata bine masina , succes pe mai departe :D
|
Arata bine passatu spor la modificari :)
|
Nu mai bine i-ar sta cu jantele negre/gri inchis?
|
1 Attachment(s)
Nu prea, a avut jantele infoliate in carbon, deci negru/gri inchis...si nu arata ok, era prea simpla, nici un contrast, nimic....
Se va merge pe negru-rosu momentan, poate la primavara se renunta la rosu si se va merge pe un auriu mat, niste jante pline pe 18 si o bara fata putin mai diferita... urmeaza munca pe partea audio si interior :) sistemul audio, pe langa difurile In Phase XT63 MKII din usi si dvd'ul 2DIN Pioneer AVH-X1500DVD va primii niste tweetere mai potente, o statie pentru boxele din usi ...si un dulap care sa umple portbagajul, cu o amplificare pe masura :D |
cum se aud boxele? si eu vreau sa le schimb pe toate 4 si eventual o navigatie.:D
|
1 Attachment(s)
pentru banii astia, crede-ma, sunt foarte bune, si sunt destul de pretentios la sunet... bine, nu gen: sq:)) tweeterele trebuie schimbate NEAPARAT, sunt rele tare alea de fabrica... iar navigatia a fost "best-buy" calitate pret, anyway, trebuie amplificate pentru a scoate ceva din boxele astea :) plus dvd'ul ca se potriveste de minune cu bordul de b5
|
Eu le-am inca pe alea originale si sunt oribile:lol: mersi mult pentru poza:D
|
Ai fost prin Cluj zilele astea? Zona Iulius Mall?
|
yeap, era tatal proprietarului...
nu e masina mea, dar eu ma ocup de topic, proprietarul are cont si o sa se ocupe de topic curand. masina nu a fost la nici o expozitie, asteptam primavara, o sa fie blana pana la primavara, se va lucra la interior, cine stie...poate niste scaune de RS sau un interior de piele :) cert e ca va fi grav! :)) |
parca cere sa fie lasata jos :D in rest imi place asa cum este, bine..daca e pana acolo totdeauna mai exista modificari..
|
vine iarna, e ok cum e acum:) in primavara vor fi modificari mai serioase, mult mai serioase!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning