![]() |
Re: Atmosfera care conteaza :) Locuri pe unde ne distram
Jeeeessss thx Slip pt excelenta descriere a ...ciocolatei din Blackout :evil: acum stiu sigur ca voi bea bere fara acool sau apa plata cu lamaie pe acolo....:D :rolleyes2 Ca un pont...ca de acum tot se incalzeste si e frumos afara....Buciumul deja se umple la refuz de oameni ce lasa tone de gunoi in urma lor in fiecare weekend....but..C.A Rosseti se preteaza f bine,pe langa altele....:rolleyes2 ... si pt un gratar si un fotbal pe iarba :-)
|
si nu numai :D
se pot face multe..de obicei.. si asta nu tine de cacaina :D ups.. C.A.Rosseti sau cum p masii se scrie :D numa bine..si..vorbim vineri de un gratarel..ceva ...a? suna bine? :P bafta omuletzi |
Pai...unii dintre noi vorbesc, altii trec la treaba. Asa ca provocarea a fost lansata, acum treci si cauta carne de mici ca iar nu gasim. Lasa palavrele :))
|
Daca vreti papa bun chinezesc merjeti la fostul Club 20 pe Canta :chew:.
Daca vreti papa bun si mult si mai linistit, cu muzica buna in surdina (dar intr-un spatiu relativ mic) :chick: go to Expo in Copou. Daca nu, nu mergeti...:zombie: |
confirm, e destul de buna mancarea la chinese-ul de pe Canta. Inca il prefer insa pe cel de pe Sararie (Dragon)
Alt restaurant cu mancare buna mi se pare cel unguresc (in Alexandru). Un pic mai scumputz, ce e drept. |
Aaa! N-am zis nimic despre Ginger Ale. Desi deschis de mult, si-au pastrat stilul (dar si preturile >). Merita...
|
Hmm....iar la capitolul...shaworma...evitati pe cat posibil Class din Tudor...:nervious: :shrug_no: daca vreti sa n-aveti probleme digestive...
|
Cu sobolanii :)
|
si eu evit de fiecare data class-ul din tudor cand vreau o shaworma ... dar il evit doar fiindca e mult prea aglomerat ! :lol: eu am mancat de multe ori de acolo si chiar nu am avut niciodata probleme .. fata de altii, chiar si un prieten foarte bun de-al meu ....
|
Quote:
despre class... nici nu am cuvinte.. am cumparat o singura data... de acolo.. si atunci pentru un coleg de servici.. si m-au scarbit modul in care se prepara... nu stiu dak v-ati uitat vreodata cu atentie sau dak ati observat.. stilul in care se face shaworma acolo... deci mie mi-a pierit instant pofta.. si am zis k vreau doar una singura.. pt colegu'.. tipa respectiva .. dupa ce k baga mult pera mult castravete de ala murat in loc de carne.. le mai si proptea in lipia aia.. cu tarie.. de sareau sosurile in toate partile.. iar la final.. k sa fie totul complet.. dupa ce a bagat in pungutza mancarea.. , a strans ce era pe masa..ramas.. .si cu manale-a adunat si le-a bagat in buzunarel :D :lol: si la faza asta m-am ofticat si am ras-o de acolo.. maine poimaine.. imi face shaworma din buzunarul ei :D :lol: nu stiu altceva despre class.. pentru k nu am mai fost.. dar poate au altii informatii despre shoriceii care papa prin zona :D sau de prin painea din zona.. cum a dat si la TV ... va recomand cu tarie sa mergeti in locuri ingrijite.. pentru 1 leu in plus.. e vb de sanatate... mall-ul e cel mai aproape.. si acolo au norme mult mai stricte :twisted: so.. pofta buna..si mare grija unde halitzi.. salutari |
acel prieten ... saracu ... isi facuse abonament cu WC-ul !
subscriu la ideea cu un leu in plus, o grija mai mare fata de sanatate! |
:chew:Nu e neaparat valabila chestia ca acolo unde dai un ban in plus...castigi un plus la sanatate :headache: ca spre ex...patiseria cu rattonul :D nu era cea mai ieftina de prin zona...idee e sa mananci in locuri in care exista cat de cat norme de igiena....si ce e drept..la capitolul asta Mall-ul sta mai bine decat multe alte localuri...
|
lume lume ... !!! :D maine seara...adik.. in seara asta.. (e inca tarziu in noapte) .. la noi in iasi.. vor veni cei de la Cafe Deko.. cu spectacolul lor..in club Versus..la ora 21
Pentru cei care nu stiu cine sunt Cafe Deko.. E un spectacol "Stand Up Comedy" cum a fost Cuvinte Vulgare.. :D de la Teo.. pe care foarte multi dintre voi il stiti.. (macar secvente) ... asa... si in stilul Seinfeld ... Pablo Francisco.. Chris Rock..etc.. Eu spun k..totusi.. se merita.. :D Cine vrea sa mearga.. sa ia legatura cu unu din operatori :P :))) va salut.. numai bine.. |
http://www.inoras.ro/?section=evenim...asi=Evenimente
Noapte alba in Iasi .....:twisted: :woowoo: :headfones :dance: :joy: De fapt...toata saptamana va fi marcata de diferite evenimente in cadrul festivalului studentesc FESTUDIS :D Ahh...si uitashi sa precizez...la Multiplex ruleaza 300-eroii de la Termopile |
Quote:
Cuvāntul sintrofie nu a fost găsit. Rezultate aproximative (3): SINDROFĶE, sindrofii, s.f. 1. (Fam.) Reuniune de invitaţi, petrecere (īn familie). ♦ Totalitatea participanţilor la o petrecere familială. 2. (Reg.) Prietenie, tovărăşie. Din ngr. sindrofķa |
| All times are GMT +2. The time now is 03:57. |
- Copyright 2026 4Tuning