![]() |
Re: Participanti 2d Brush
2 Attachment(s)
lucrare wlady
|
6 Attachment(s)
lucrari yamahaua
|
2 Attachment(s)
. . . . .
|
la mine mitsubishi-ul original trebuia trecut la non-brush shi printu de acolo aici :lol:
|
mai era si zoliat obosit naiba tu nu vezi cand a postat...:|
|
am zis doar..ca sa nu se creeze confuzie..dc e imaginea aia acolo...
|
Re: Participanti 2D brush
locul I Pufy
O lucrare buna,atat ca design cat si ca executie . Destul de inchegat fiind de o singura culoare....Bine integrat in foto. Detaliile sunt frumoase. in schimb aripa spate are muchia,care merge pana jos,nu se intretaie,nu se pierde,nu este fluida si nu se imbina cu un alt element.face ca aripa sa para un simplu adapaost al rotii |
locul II crissdesign
Karmann-Ghia... e originala,foarte indraznet proiectu dar nu foarte matura.scaunele prea saturate.nu reise grosimea stalpilor.usa franta intr'un varf,inexplicabil Dar e de incurajat creativitatea |
locul III Ady9005
Foarte bine photoshopata,discreta,pastreaza o linia originala a masinii.Griul capotei se potriveste foarte bine cu albul caroseriei.Insa nu este un demo car |
de vis juriu :-P
felicitari pufy ,p.i.m.p. si mie desigur.. raman sa mai comentez da nu mai postez masini....pierd eu ore intregi sa ma judece...nici nu stiu cine:rolleyes2 |
Felicitari Pufy si tuturor participantilor,e foarte reusit nissan-ul,mie cel putin imi place,mai ales spoilerul spate si evacuarea.
|
Felicitari la toti participanti.Mai ales lui pufy,crissdesign si ady9005
ps/-pufy/ nissanu e de vis...congratz ;) |
felicitari baieti !
ne dati diplome de participare ? |
!41! mie pt ce felicitari :)) ??
Gratzian : cumva si eu am fost descalificat ceva ?? |
nu inteleg cine a fost juriul dar parerea mea ca masina lui p.i.m.p boy meriat un loc pe podium 8) asta e acum.Felicitari Pufy:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning