![]() |
Re: Participanti Freehand
Mda...Acum sunt toate...He-he! :D
|
dar s-a permis coloratul in alte programe ... ???
|
asta ma intrebam si eu...avand in vedere ca e freehand....
|
Acest lucru a mai fost discutat pe forum.
Freehand nu inseamna doar desen de mana, ci poate cuprinde tehnici destul de complexe, fie ele pe calculator. |
Quote:
|
eu protestez:)...freehand ar trebui sa fie desen de mana fara nici un ajutor din partea calculatorului....daca nu ma insel..ce ai facut tu acolo se numeste brush....oricum eu sunt inpotriva
|
si yo, si park se stabilise k nu avem voie .....
|
desenele lui steven sunt bine lucrate.accent pe detaliu.
|
Nu e vorba de desenele mele, oricum e ultima oara cand particip.
Daca al meu e de brush, al lui Blade unde se incadreaza... |
Quote:
|
locul I killerhitman2006
interior bine realizat, perspectiva buna, ceva probleme la elipse, la roti, ceva probleme si la pozitionarea volanului fata de axul central al scaunului, de exemplu este mult spre exterior Cunoaste tehnica laviului,linie buna,curata Mashina de show,sisteme hi-fi custom |
locul II STEVENdesign
Al 4-lea desen spune multe despre capacitatile creative si tehnice ale acestuia, in comparatie cu celelalte. Are o buna perspectiva, proportie buna, comparativ roti/caroserie. Conceptcar |
locul III Ace_Axel
Cu a2-a lucrare,Logan Z67,ajunge pe locul III,insa cu probleme de perspectiva.Botul masinii nu are acelasi punct de fuga ca restul masinii,o ia in sus,neconstruita,negandita,probleme cu elipsele,se poate inbunatati' Design cursiv,insa prizele de aer de pe spoiler fatza si prag nu respecta aceeasi linie a kitului.Linie mai sigura si mai viguroasa,pe viitor |
locul IV LKS
prezentare buna,dar linie nesigura. |
nu ar trb sa intreb k oricum is inca slab la freehand si asa.....dar..... cum a facut steven al 4 desen?
in pix? si dak asa cum i-a facut umbrele alea si fara sa faca greseli? ...... daca nu pix ce altceva a folosit pentru culoarea aceea ....? nu e de alta dar as vrea sa stiu, poate voi folosi tehnica intr-un viitor concurs :-? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning