![]() |
Re: ~ Bora ~
Stimate domn Leu sau dj
1. https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/24140-panarama-mea.html 2. https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/20111-volkswagen-bora.html 3. https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/15778-masinutza-mea-volkswagen-bora.html 4. https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=13578 5. ... ESTE AL 5-LEA TOPIC PE CARE IN DESCHIZI CU MASINA ''TA'' PE ACEASTA SECTIUNE ! Esti sub lupa deja cu foarte multe abateri pe acest forum .. si cu prima ocazie o sa ai o vacanta prelungita ! Asa ca sper binele tau (si e ultima data cand te sfatuiesc) concentreazate inainte sa apesi butonul Post Reply ! Bafta cu masina si macar in al 12-lea ceas trezeste-te la realitate WOB |
care realitate? virtuala...?
sa iti dau link si de pe alte forumuri? |
Imi place ca sunt multi pe acest forum care gandesc ca si mine...
Eu de mult l-am vazut pe acest digei,victor,marian,dumitru,leul,scorpionul si mai stiu eu ce alte apelative,am vazut ce posteaza dar am tacut pentru ca stiam ca o sa iasa scandal,cearta si chiar nu aveam nevoie de asa ceva...acum am postat ptr ca am vazut care este dotarea lui neuronala,am vazut ce ii poate capul din acel post in care zicea ca isi va pune acele manere cromate(care dupa stiinta mea sunt un mare kitch)si care el era foarte entuziasmat ca si le va procura si si le va monta pe masina... Ma intreb cat trebuie sa mai suferim noi,cei care suntem mai vechi aici pe forumul asta,cat mai trebuie sa mai induram,cate posturi mai trebuie facute ca sa scapam de el?cate topicuri inutile va trebui sa mai faca ca sa nu mai apara pe acest forum?cat? Din cate vad domnul leul vrea sa isi faca si dusmani mai mari pe forumul asta...mie mi-a dat un PM cu o jignire pe care nu cred ca o meritam dar in fine sunt lecuit de acesti mari maestri in ale tunatului... Frate leule vezi ca am eu niste cunostinte la SCC Bucuresti si la C&C tuning...te bagi sa ti-o tunezi?:lol: |
orladno.. pai daca esti mai vechi..mai scrie si tu pe topicul cu reclamatii...poate te vede cineva si mai ii da un bann...
|
Quote:
oricum si el o minti da si voi sunteti rai |
normal ca suntem rai, naka, daca el ne jigneste inteligenta. nu face nimic la masina, nu pune topic. sau pune dupa ce face. asa suntem mii de useri..punem fiecare topic cu toate masinile?
citeste toate posturile lui si vezi cam de ce suntem rai. |
Quote:
|
Ms naka ... ai dreptate eu nu m-am legat de ei , mi-am recunoscut greseala atunci cand am gresit ... Nu prea am timp sa ma duc sa cumpar piese , tata e toata ziua plecat cu masina ... Mi-a spus ca mi-o lasa mie dar nush cand ... probabil acum ma testeaza sa vada cum conduc , chestii deastea ... ca orice tata care are grija de fiului lui ... asta e ... asteptati si voi ca tuningul nu se face dupa o zi pe alta si mai tine-ti cont si de situatia materiala ... Masina nu e primul loc .. sunt si altele . Sper sa ma intelegeti
|
exact, masina nu este pe primul loc si conteaza evident si partea materiala.
dar decat sa bati apa in piua cu vise si sa iti iei capace de la toti, mai bine taci jumatate de an, muncesti in acest timp, si ne impresionezi la toamna cu setul tau nou de jante pe minim 16". (si postezi aici abia atunci cu poze) nici noi nu avem bani garla ca sa ii bagam in masina, si multi dintre noi muncim o gramada pentru o anumita piesa (lasand la o parte la ce renunti ca sa iti iei piesa respectiva), dar ce sa ii faci daca asta e pasiunea? ti-am mai zis si pe alt forum, n-am nimic personal cu tine dar daca te-ai maturiza un pic ai scapa de multe probleme. daca vrei, cu 3 milioane iti fac un "tuninng" "vitan style" de ne pica tuturor dintii pe aici. |
sau nu neapart sa taci juma de an...dar sa incepi sa faci topic cand ai inceput lucrul la masina. asa...deja nu mai reprzinti incrdere ca va iesi ceva din maisna . deja ne-ai mintit pe toti, ba ca in cateva zile iti vin piesele deja comandate, ba ca ai pus turbo de 150 de cai....
si vb cuiva prin alte parti..prea te bagam in seama. am ras si esti funny. dar gata. |
Acum mi-am achizitionat un tub de bass . Putere 120W rms , impedanta 4 ohm , frecventa nu o stiu , dimensiuni 12" in diametru si aproximativ 70 cm in lungime ... si nici firma care a facut tubul :( . A costat 1.500.000 lei ... o sa revin cu poze ... mai caut statie pentru el :D . Acum il am in apartament , sunt multumit cum se aude ... nu duce piese grele ca Lil Jon - Bia bia sau Ying Yang Twins - Wait ... nu reuseste sa redea basul la frecventa acceea joasa ... dar la banii aia nu cer mult :D
|
2 Attachment(s)
Poze cu tunul de bass ! :shock:
|
Quote:
|
Ne tinem in pas cu postam ce avem
e bine si asa macar avem ce spor la tunareala |