![]() |
Re: Odorizant Habitaclu?
eu am trecut la california scents :X:X:X::X:X sunt foarte :D multumit momentan mi-am comandat 2 cu miros de guma turbo si 2 cherry momentan am corronado cherry
|
Dupa ce am folosit Paloma New Car, astazi am achizitionat din nou California Scents(guma turbo)...oricum in afara faptului ca pateaza, miros exceptional de bine cele de la Paloma.
|
Folosesc cam de 6luni iSCENTS..
Le gasiti in supermarkerturi...la 10lei bucata. SUNT FOARTE "SMECHERE" isi tin mirosul cam 3-4 saptamani daca il scoti cate putin din pungulita lui...foarte puternic si placut. http://dodooradea.ro/index.php?act=p...p=714&pagina=0 |
Dupa ce m-am obisnuit si cu scents ...aveam 2 abia desfacute si nu imi mai miroseau am trecut la AREON bubble gum in sticluta de lemn se gaseste numai in carrefour si miroase biniditat :twisted:
|
1 Attachment(s)
Am odorizant de la CWS cu miros de guma turbo .Cum miroase in magazinele Nike ,Adidas etc...este profesional si va asigur ca este mai bun ca toate ce se gasesc pe la magazine sau Peco.Tine cam doua luni...Eu am dat pe el 35 de ron
|
Am avut si dala :lol: aceeasi problema ma obinuiesc cu mirosul si nu imi mai pare ca miroase
|
eu mi-am achizitionat o funie de ceapa rosie! o dau intr-o melancolie cand urc in cockpit! o schimb cand ma obisnuiesc cu mirosu' cu doi catzei de usturoi...:idea:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
merita toti banii !!! am testat foarte multe pana acum si pot zice ca este singurul care ma satisface din toate punctele de vedere !!! recomand ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2865373 |
Si california este ok , am fost multumit de el dar de cws am ramas placut impresionat si am optat pentru el :D Salutari
|
California singurele care isi mai pastreaza mirosul sunt cele cu aroma de Cherry in rest Golden delight nici urma ...poate am nimerit eu un lot mai vechi sau cine stie...da intradevar CSW isi pastreaza mirosul dar te obisnuiesti cu el
|
Quote:
asa este . . . |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning