![]() |
Re: cum pot sa pun si eu plasa in fata la cielo??
aia o fost o idee cretina
la un targ in cluj era o firma care putea face orice pe orice. si era grastis si nu aveam cum sa ma conving si i`am dus tetierele oricum alea le`am dat de mult jos...era o porcarie macar daca scrie my si my bitch era altceva |
io zic ca le-ai scris asa sa nu cumva sa va inversati locurile....ca sa se stie clar unde ii este locu fiecarui;))....j/k!!
|
E off topic...@ Dacia, mi se par urate rau pleoapele alea, parca nu au nici o legatura cu masina si forma farului...am vazut ca ti le-a facut parca tot cineva de pe forum. Cat te-au costat? asa...informativ.
|
3 Attachment(s)
Hop si eu cu grila mea pusa de cateva luni bune si daca tot sunt pe aici controverse legate de pleoape le atasez si pe ale mele sa va dati cu parerea.
|
Stiu pleoapele tale, am vazut posturile....sincer mi se par urate cu draci si f prost finisate. Nu au nici o treaba cu linia masinii sau a farului...dar gusturile nu se discuta. aa, si mai sunt si destul de scumpe.
|
nu vreau sa-mi sariti in cap dar pana acum decat la un cielo mi-au placut pleoapele cu cadeau pe fac. si anume la unu alb tre sa il stiti AR05DAN. dar el isi facuse si farurile fumurii si grija iar partea de sus a grilei si pleoapele erau albe ca masina. aratau mult mai bine ca astea de pe aici. yo am ales sa nu-mi decat sa se vada aiurea
|
KTL, de unde ti-ai luat plasa? ca nu arata rau... e aluminiu sau fier? am vazut prin multe locuri plasa, dar nu prea imi place cum arata...zici ca e plasa de Buzau :lol: vre-un model mai deosebit de gaseste pe undeva?
|
aluminiu deobicei.
dar de ce ai las numa rama de ce nu ai prins plasa de suruburile de la rama interioara? sau nu vad eu bine din poze? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning