![]() |
Re: ce masina sa imi iau
Quote:
ce am descris eu in postul trecut au fost vazute la firmele de asigurari,in service-uri sau pur si simplu pe strada.... ti-am demonstrat acum ceva timp ca traiesti din google,te rog nu incepe si aici un offtopic....oricum nu am ce discuta cu tine,m-am convins.... nu am de gand sa incep alta discutie in contradictoriu cu tine.... |
Tu nu ai demonstrat nimic niciodata, cu atat mai putin sa imi demonstrezi mie ceva.
Poate nu am km parcursi cat tine dar nu asta nu face obiectul discutiei. Aici discutam despre MASINI, poti sa ai 0 KM sau 10 milioane de KM, poti nici sa nu ai permis de conducere si sa studiezi ingineria. E cel putin a 5-a oara cand iti explic asta, chiar nu poti sa pricepi ? Cat despre sursa se documentatie, poate sa fie youtube, carti de la biblioteca, fisiere pdf, word, poze, text pe hartie igienica, IRELEVANT. Nu conteaza de unde inveti ci sa inveti ceva. Tu nici macar de pe internet nu esti in stare, cu atat mai putin sa studiezi ceva inginerie, deja ma apuca rasul. Vorbesti de masini cu atata lejeritate de parca esti cel putin cine stie ce inginer si tu nu stii cum sa calculezi o involuta sau o integrala dubla/tripla, ce e un banal exponent politropic. Daca masinile ar fi construite dupa cum privesti tu problema ai impinge cu picioarele sa te deplasezi, ca in Flinstones. LE - macar din ce fac altii sa retii si tu ceva, ca singur e clar ca nu esti capabil. Eu macar am facut o facultate de inginerie in domeniu, imi permit sa discut despre autovehicule, tu in schimb... |
Quote:
asa ca poti sa ai tu 7 facultati in inginerie,daca dai raspunsuri din google....am si eu un var care este inginer,dar saracu a ajuns sef la un depozit de apa minerala/plata...nu a profesat niciodata..... nu m-am dat niciodata cunoscator,am raspuns unde am stiut sigur raspunsurile,unde am putut sa ajut pe cineva,nu doar sa pun link-uri cu ce au facut altii s.a.m.d......unde nu stiu nu ma bag,nu cred ca exista cineva pe acest forum care sa le stie pe toate..... termin aici discutia pentru ca m-am convins de ceva timp ca nu are rost sa imi pierd timpul cu tine..... |
Ok, esti irecuperabil.
Dai bataie cu experienta si cu raspunsuri care nu sunt de pe "google" (care este un motor de cautare nu o sursa de documentare dar e greu sa vezi diferenta). |
Quote:
uita-te ce am spus.....da pe google intri ca sa cauti,dar tu ar trebui sa stii mai bine,ai dreptate aici....:D:D |
Quote:
Si faza cu practica e maxima , ceva de genul : "Eu stiu bataie , ca am mai luat" Ah...si era sa uit de suferinta maxima : " cand o sa conduci ce masini am condus eu".... Asa ca Quote:
|
Quote:
|
Quote:
No, te rog frumos, arata-mi ce masini conduceai tu in 2007 si eu suspinam dupa ele. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Wow, ai mers cu un Gallardo, esti cel putin idolul meu. =))))))))
LE - sa nu uiti ca tu totusi ai un Astra de 125CP diesel si un Vectra de 10 ani, poate cand aberezi pe aici uiti ce ai in fata curtii. |
Quote:
nu era al meu,dar am facut mai multi km cu el decat propietarul.... problema sta in felul urmator,am 2 masini una 2011 alta 2007,incepand de la prima masina pana la ultima in prezent le-am cumparat si intretinut din banii mei,nu de la mami sau de la tati.... deci comentariile voastre nu fac decat sa ma distreze si sa imi aduca aminte cum astia ca voi isi faceau poze cu masinile pe care eu le conduceam.....si in momentul de fata inca intoarce lumea capul dupa masina care o am O SARACIE DE ASTRA DE 125 CAI DIESEL...DAR E 2011.... |
Quote:
Smecher :) |
Poate masina e parcata exact unde trebuie, din ce mi-a fost dat sa citesc asta este concluzia trasa :lol:.
PS - handicapul nu trebuie sa fie neaparat fizic. |
doamne multi frustrati si complexati pe forumul asta...:D:D:D
|
Quote:
Nu te inteleg pe cuvantul meu...vad ca peste tot postezi si te dai atotstiutor. Care este rostul in a suferi cu ce masini ai condus tu daca nu era a ta. Si cu pozele astea sincer mi se pare penibil crezi ca ai dovedit ceva? Daca cu adevarat era ceva de tine nu iti dadeai cu caramida in piept si ramaneai frumos in anonimat. Ce pot sa zic, ne-ai aratat tu noua...:lol: Fara suparare dar nu este topic unde sa nu apari tu si sa ne spui cum ai vazut tu X si Y si sa incepi sa aberezi.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning