![]() |
Re: Sleepy 3 D Cars
Sal'tare again, mersi de post-uri, in legatura cu rugamintea ta slip, vreau sa-mi zici ce fel de Audi Coupe un S80 sau ce ca poate il am deja pe pc, si va fi mai usor asa, si da lucrez in Max :D
|
4 Attachment(s)
salut.. uite ... masina mea e un audi 80 coupe.. din 86.. am uploadat niste poze .. sa vezi despre ce e vb...
farurile sunt exact ca astea... 4 la nr.. nu 2 lungi.. :D dak ai cum ..si ai timp.. poate imi faci si mie o kestie acolo.. masinutza mea e gri.. si vroiam sa o fac un gri mat cu vinyl-uri gri metal... dar pana atunci o sa mai vb ;) bafta si spor la munci |
1 Attachment(s)
sal slip, uite si o poza cu audi-ul 3D, e ceva facut asa in scurt ca sa iti formezi o idee,o sa arate mai bine, dak vrei putem colabora pe viitor pt masina ta
|
1 Attachment(s)
Am mai facut si ceva de-al meu, de acum urmeaza alta masina, ca m-am cam lungit cu asta
|
Quote:
si sper si eu sa colaboram.. nu numai noi doi.. ci si oamenii din osms care au tot felul de idei si vor sa vada cum ar fi inainte sa l;e puna in practica ;) e ceva frumos ce faci tu acolo.. si sunt constient k o sa iasa o colaborare frumoasa.. numai bine si spor la lucru/... cu respect/....slip |
Poza am facut-o asa ca sa-ti formezi o idee la cum o sa arate ca model, aici e doar un test render, o sa mai imbunatatesc si modelul, dar momentat am de dat niste examene, dupa care o sa fiu mai liber:).Si mie mi-ar place sa colaboram, si sa discutam mai multe idei, e mult mai usor cand stii deja cum o sa iasa masina inainte sa faci ceva la ea.
|
ma bucur k si tu vrei sa colaboram...
uite..atunci..te invit vineri seara.. .la ora 21:00 in rond agronomie..sa bem un suc..sa stam de vb..sa primesti felicitari live pt masinile facute.. si.. am sa te rog o treaba.. ;) :D tot ceva de stilizat...dar usor.. nu masina..doar o sigla.. te astept vineri.. si.. tinem legatura pe nnet.. dak vrei sa discutam mai mult sau in privat.. da-mi un PM.. spor la munci.. cu respect..slip |
6 Attachment(s)
Am mai facut si eu ceva un tuning la o Alfa 147 GTA, de data asta.:D
|
1 Attachment(s)
U ce cald si bine e in poza8-)
Am mai facut un render cu Alfa |
Da' sunt faine rau de tot!
Pacat ca la noi sunt mici sansele sa le pui in practica! |
ohoo ce masini :D bravo sleepy
|
9 Attachment(s)
Mai stergem prafu putin si de pe aici....asta e Nissanu cu care am participat la 4Tuning Days din aprilie, am luat locu II, puteti vedea aici si pagina cu rezultatele https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/123811-rezultate-4t-3d-car-battle-special-edition-6-individual.html
|
LOCU 1 frate nu ai cum sa nu castigi cu asa ceva BRavo
|
Super munca ta! Bravo!!!Ne-ar interesa o colaborare in sensul ca tu faci schitele iar noi le executam(ne permitem sa facem si teste:).Ce parere ai?
|
cu ce program `` te joci``?:)..super tare/...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning