![]() |
Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti
Bravo Sebastian si la cat mai multe astfel de evenimente !!!
...chiar era si timpul sa facem show-ul si atmosfera de odinioara... FELICITARI INCA O DATA si bafta concurentilor! |
Quote:
In functie de numarul de masini inscrise vom gestiona foarte bine timpul si este posibil sa fie runde de recunoastere, runde de antrenament(posibil cronometrate). Concursul este piramidal si eliminatoriu insa prima mansa nu este eliminatorie. Din mansa a doua este eliminatoriu si conteaza cel care trece primul linia de sosire, desigur fara sa anticipeze startul. Dupa concursul pe clase se vor face manse la liber, multe libere. Quote:
Oricum dupa grupe sunt libere , iar la libere la cursele Legal Racing de obiecti liberele erau pana aproape nu mai venea nimeni la start, asa ca sa aveti benzina in masina. Quote:
Multumim! Va asteptam la start si in public pentru a face o atmosfera frumoasa. |
foarte tare, sper sa ajung si eu
|
exista senzori ptr timpul de reactie?
se ia in calcul acest timp? |
Din primul post reiese ca clasele se for face in functie de putere dar nu am vazut sa se spuna undeva daca va exista vreo diferentiere intre motoare aspirate si cele turbo care dupa calcul se vor incadra in aceeasi clasa de putere
|
Salutare, o idee buna ar fi ca pe viitor sa aveti si o clasa pentru motociclete...
|
in sfarsit si in bucuresti... poate ajung si eu cu masina sa vad dak e gata pana duminica..
|
Quote:
INCADRAREA IN GRUPE La incadrarea in grupe se iau in calcul coeficientii de corectie afisati mai jos - Coeficienti pentru supraalimentare (Cs) Pentru turbo – 1.6 (benzina) si 1.4 (diesel) Pentru compresor sau N2O – 1.3 *Coeficientul este luat in calcul doar pentru modificarile care nu sunt trecute in talonul masinii - Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura (Cta) Tractiune fata - 0.95 Motor central - 1.15 Tractiune 4×4 - 1.12 (se aplica pentru puteri mai mari de 200cp) Mod de calcul al incadrarii in clase: P x Cta (daca e cazul) x Cs (daca e cazul) = Pf P - puterea de fabrica a motorului care echipeaza masina la momentul cursei Pf – puterea finala conform careia se face incadrarea in clase Toate masinile cu turbo inmultesc puterea cu 1.6 pentru benzina si cu 1.4 pentru diesel indiferent daca au avut de fabrica turbo sau montat ulterior, si cu coeficientul de tractiune, puterea rezultată este cea finala dupa care se incadreaza masina. Si acum exemplul perfect, eu am o masina turbo benzina de 224 cai in talon, la prima strigare daca nu s-ar tine cont de coeficienti asi fi incadrat la Grupa E 200-250 cp, insa in realitate se calculeaza astfel :224 cp x 1.6(coeficientul de tubo benzina) x 0.95 (coeficientul pentru tractiune fata)= 340 cp iar grupa de incadrare finala este G intre 300 si 375 cp( chiar daca eu nu am acea putere)Din cauza/datorită coeficientilor s-au echilibrat grupele si in functie de tipul motorului aspirat/supraalimentat. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
s-a creeat o mica eroare la tarifele privind parcarea ! reactualizare :
taxa parcare auto : 10 RON turisme 15 RON dubite 20 RON platforma cu masina taxa acces public : GRATUIT taxa acces moto : GRATUIT taxa de participare : 150 RON 5000 locuri parcare , parcarea este fara limita de timp !!! |
pai un urs 2.5 turbo dar sa vad dak ajung cu el...
|
Frumos, poate ca totusi o sa fie gata.
O sa incerc sa aduc si eu unul lafel la start dar cu putere modesta. |
din pacate doar spectator, cu clio nu cred ca pot face ceva:))
|
De ce sa nu poti face aceste grupe sunt foarte bune pentru masini aspirate.
|
sper sa nu fie primul si ultimul pe anu asta in bucuresti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning