![]() |
Re: E36 - coupe
Nice work! Acuma scapa de evacuarea aia si pune-i una cu tips dublu simpla. Oglinzile cele de M te coafeaza sau nu esti fan?
|
Quote:
|
De ce nu te-au incantat, sa stii ca in cele originale M se vede chiar mai bine decat cele stock. Cauta o toba de 2.8 daca sau cea stock de e36 m3 ca sunt cele mai de efect!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cateva poze cu ea curata
|
1 Attachment(s)
intre timp i`am revopsit grila fata ! avea foarte multe "ciupituri" de la pietricele !
|
Am nevoie de niste lamuriri !
Vreau sa schimb puntea spate sa pun cu disc! am gasit ceva si vreau sa stiu daca iau puntea cu tot cu planetare si ele sa spunem ca sunt groase ! trebuie sa schimb grupul ? |
1 Attachment(s)
Am dat jos plafonul si l`am retapitat ... urmeaza sa fac si stalpii aceeasi culoare
|
4 Attachment(s)
............
|
o iesit bine....cu ce ai lipit materialul?ca vreua sa-mi fac si eu interiorul cu negru da nu stiu cu ce sa lipesc materialul.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
In momentul in care am cumparat bara spate , avea protectia aceea de aluminiu de la toba deteriorata asa ca azi am scos`o pe cea de la vechea mea bara care arata impecabil si am pus`o pe bara m, fiind identica ! pun cateva poze!
|
Salut.. Ti-am citit tot proiectu.. Foarte fain.. Multa bafta in continuare cu masina.. Spune-mi te rog cum ai facut cu puntea spate cu discuri pana la urma? Mersii ..
p.s Faine jantele alea.. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning