![]() |
Re: Bucharest Wheels Arena 2013
Care este programul evenimentului (ma refer pana la ce ora tine) si la ce ore vor fi concertele?
|
Masina mai poate fi scoasa afara in zilele in care este expozitia ? Seara de exemplu dupa terminarea programului si sa revin a doua zi ? Nu mai am alta masina si de asta.
|
Quote:
Masinile vor ramane in Romexpo pana duminica! |
Cand se afiseaza programul evenimentului?
La ce ora vor avea loc concursurile si concertele? |
Quote:
Concursurile vor avea loc pe toata perioada evenimentului. Concertele vor fi dupa-amiaza. |
Referitor la cazare : Se pot da mai multe detalii? Am putea sa venim sa bagam masinile si de joi seara dar cum facem cu cazarea sa nu ne trezim ca dormin in masina :)
Avem cazare gratuita ? De cand ? Unde ? (pt cei care expun masinile) Cu respect. |
Quote:
|
In pretul biletului intra si concertul? sau trebuie platit separat? :?:
|
Daca nu am decat 6 luni de cand mi am luat carnetul pot participa la "safety drive"?....sau ca sa conduci o masina de acolo trebuie sa am 1 an implinit?
|
Nu stiu daca este locul potrivit dar va pot indica si eu un loc cu cateva imagini:
https://www.facebook.com/media/set/?...7661985&type=3 |
Chiar vroiam sa intreb unde pot gasi niste poze de la eveniment, mersi, daca mai are cineva sa posteze pe aici link sau ceva ,as fi recunoscator si nu numai eu cred.
Foarte tare acel Rat Road. |
Multumim ptr galeria foto ...
|
Concertul Mafia a fost cel mai tare :lol:
Pe ploaie, baietii au coborat de pe scena si au stat/cantat cu/printre noi, maxim 20 oameni la inceput..apoi vreo 50 :lol: |
1 Attachment(s)
Da, pentru ca muzica se auzea destul de incet si probabil nu s-a bagat de seama. Plus ca pe multi ploaia i-a dat inapoi :D
|
Si fetele poze ceva :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning