Re: E36 - CT 69 LOW
Quote:
Originally Posted by onuu
(Post 5462626)
o vad destul de des in realitate si pot sa spun ca arata mult mai bine ca in poze...bafta in continuare cu ea
|
ms furmos man.. apreciez!
Quote:
Originally Posted by Skillzu
Foarte tare
Cu rt-urile argintii arata mai clean, dar contrastul pe care il au acum este mai tare. Auriu pe mov e ok + angel-urile 'galbene' care completeaza.
Poate sunt si un pic subiectiv pentru ca am avut jante aurii, dar nu cred ca poate spune nimeni ca sunt urate. Poate doar ca nu si-ar face asa.
Treaba cu is-ul turbo ... ce sa zic. O sa bagi la final mai multi bani decat dadeai pe un M, o sa ai o masina turbo care nu o sa poti sa te folosesti zi de zi de ea.(consum mare, miros, galagie, ambreiaj tare, etc).
Si la sfarsit o sa vina unu cu un M3 stock si o sa te bata cu tot cu is-ul tau turbo. Pentru ce atata deranj ?!
|
ms ms.. dap auriul l`am folosit pt contrast ... imi plac contrastele tari recunosc :)) cat despre turbo inca e in proiect ... nu m`am decis ... voi studia bine problema si la final voi trage linie si vedem ce o sa iasa,daca o sa fie cu turbo sau o sa fie un simplu swap ... :D keep in touch! ;)
Quote:
Originally Posted by GIULY
Eu am avut madeira violete cu Rc-uri (miez auriu) si intr-adevar combinatia e foarte buna
Masina e tare, bravo!
|
ms domnu de feedback :)
Quote:
Originally Posted by Joltanu`
Frumoasa masina, mai ales culoarea . Poze cu interiorul?
|
ms ms ... poze cu interioru in curand... urmeaza un set de poze profesionale marca fastmetals.ro + un filmulet gen rollhard.net :D stay tuned ;)
L.E: maine imi soseste eleronul LTW il bagam la vopsit si cred ca pe 20 MAI cand revin dintr`o mini vacanta il si montam ... alte poze atunci :D
|